SECCIONS I ENTITATS

LA JUNTA

És l'organ de decisió del Centre. Actualment la formen 17 persones compromeses i amb ganes d'escoltar les teves propostes

President: Jaume Pieres i Garcés
jaumepieres@ateneuslaics.cat
Tel. 93 865 34 31


Les seccions o entitats que actualment conformen el Centre son:SECCIÓ CONCURS DE TEATRE TACA'M :

Comissió organitzadora del concurs de teatre amateur. Amb els anys, s'apropen a les 25 edicions, amb més de 100 grups participants dels Països Catalans i algun de l'Estat, per això el concurs s'ha consolidat com un dels més importants de Catalunya. Això comporta una feinada de por ! Si t'agradaria partipar-hi, endavant!

Contacte: Jaume Guarch
CORAL:

Recuperada la seva activitat en la transició democràtica, actualment la formen una vintena de membres veterans. Sempre són benvingudes noves veus. Anima't i dóna el teu to!

Contacte: Antonio HernandezSECCIÓ JAZZ SESSIONS CLUB

Té com a objectiu programar i difondre aquest gènere musical a Caldes i comarca, apostant tan per nous valors del Jazz i el Swing que es fa a Catalunya com pels grups més consolidats. Noms com Llibert Fortuny, Danni Nello i Ignasi Terraza han passat per l'escenari del Centre. I tu? te'ls perdràs?

Contacte: Josep Gallart


CLUB D'ESCACS CALDES

Club dedicat a la pràctica i ensenyament d'aquest esport. En formen part més de trenta membres, en totes les categories. Porten 25 anys vinculats al nostre ateneu. Amb veterania i un bon planter participen amb quatre equips al Campionat de Catalunya  i a un munt de competicions, a mès son gent que trenquen el tòpic, són frikis, però "cachondus". 

Contacte: Hermógenes Yangüas

hermoym@gmail.com
COBLA THERMALENCA

Des de l'any 1995 omplen les parets del Centre amb sardanes. Amb una formació que combina experiència i joventut no paren d'innovar en el camp de la cobla. Tenim la sort de gaudir no només de ballades sinó del concert vermut de cada any a l'espai social del Centre. Ah! Amb una nova composició: “la sardana del Centre”. Vine a escoltar-la !

Contacte: Ramon JuliàSCENA TEATRE

Agrupació teatral adscrita al Centre des de fa 22 anys, al llarg dels quals han recollit més de 200 premis participant a d'altres concursos de teatre amateur a Catalunya, a més d'altres reconeixements. Habitualment tanquen el nostre concurs TACA'M, com a grup amfitrió. Desitgem-los molta merda!
Contacte: Tomàs Culleré
CALDERINS PEL PROGRAMARI LLIURE

Un dels reptes i apostes del Centre per les tecnologies de la comunicació de forma lliure i democràtica. Organitzen xerrades per donar a conèixer el programari lliure i fer del Centre el lloc de trobada dels Ubuntu.

Contacte: Pau Olondriz


EL CENTRE SONA

Secció del Centre que té com a objectiu difondre música de diferents gèneres a través d'una programació estable en directe. Els grups de Caldes i del Vallès són benvinguts. Sona bé oi?

Contacte:Isma PérezASSOCIACIÓ JUVENIL “LA GUSPIRA”

Entitat juvenil d'agitació cultural que té com a objectiu crear cultura, sentit crític i participar de noves propostes creatives. Són joves actius, amb criteri i ganes de construir. Són la guspira de futur del Centre, fan caliu !


laguspiradecaldes@gmail.comCOOPERATIVA DE CONSUM ECOLÒGIC “EL RUSC”

Associació que té per objectiu consumir productes ecològics, justos i de proximitat i difondre els valors del consum ecològic. Són una de les recents incorporacions al projecte del Centre, amb més d'una vintena d'unitats de consum. Mmmmm ! Dóna gust treballar amb ells!

Contacte: Oleguer Benages