dimecres, 18 de maig del 2011

L’Ateneu el Centre reobre les portes

                                   
El Centre, Ateneu democràtic i progressista  reobre la seu social amb un nou aspecte i amb una renovació del projecte associatiu. Després d’un any de treball reorganitzant l’entitat a partir d’una diagnosi interna i sense aturar l’activitat, el proper divendres 27 de maig es reobrirà l’equipament amb un cafè cultural pels seus associats i diferents sales perquè les seccions del Centre puguin continuar desenvolupant la seves tasques.

Durant el cap de setmana del 27, 28 i 29 de maig, les entitats i seccions adherides al Centre participaran de la reobertura amb diverses activitats per donar-se a conèixer. Els actes començaran el 27 de maig amb la presentació del projecte social i acabaran el 29 de maig amb un espectacle d’humor musicat.

L’Ateneu el Centre és una entitat fundada l’any 1870 a Caldes de Montbui per les classes populars en el bressol del moviment ateneístic de caire humanista de finals del segle XIX, amb l’objectiu de formar lliurepensadors/es per transformar una realitat injusta. Actualment, el Centre té el compromís de continuar amb la mateixa tasca mirant al segle XXI.

En l’actualitat, a l’Ateneu hi participen 10 entitats i seccions: el concurs de teatre Taca'm, la Coral del Centre, Jazz Sessions Club, Club d’Escacs Caldes, la Cobla Thermalenca, Scena Teatre, Calderins pel programari lliure, el Centre Sona, l’associació juvenil la Guspira i la Cooperativa de consum ecològic el Rusc. Totes aquestes entitats es coordinen a través de la Junta, l’òrgan de decisió del Centre.

A més, a partir de la reobertura de la seu social, l’equipament comptarà amb El cafè cultural del Centre, un espai que aposta per una oferta de productes de proximitat i de qualitat i amb una programació cultural estable per a totes les edats (de dimarts a diumenge a partir de les 15 h).

Els objectius de l’Ateneu passen per enfortir el projecte associatiu i donar cabuda a d’altres iniciatives que puguin sorgir al municipi, així com generar recursos per acabar de rehabilitar l’edifici i així donar resposta a les necessitats de l’entitat.

Us convidem a participar d’aquesta nova etapa del Centre, Ateneu democràtic i progressista. 


"Instruïu-vos i sereu lliures, associeu-vos i sereu forts, estimeu-vos i sereu feliços." 
                                                                                   Josep Anselm Clavé

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada