dimarts, 4 de setembre del 2012

Programació de Setembre al Centre



Divendres  7 de setembre
20.30h  Concert amb Blue Jasmines (Versions Pop)

Duet acústic amb un repertori de versions acústiques de grans cançons de l’ historia de la Música Moderna, des de Stevie Wonder a Jamiroquai passant per Michaell Jackson o Amy Winehouse.
Dos intèrprets, una veu, una guitarra, cada cançó cobra una nova forma.
+info http://www.facebook.com/pages/Blue-Jasmines/323125994386584
Entrada socis 3 € simpatitzants  5€


Diumenge  16 de setembre
19.00h Cinema al centre
Amb “Hugo” de  Martin Scorsese
Entrada lliure

Divendres 21 de Setembre
20.30h  Espectacle de màgia amb CIA Petit Mag amb el  show "MAG&CIA'N XXL"
El Petit Mag fa molt temps que es mou pels món de la màgia, inquiet i atent, des de molt petit ha anat absorbint coneixements en les arts màgiques i ara ja podem dir que s'ha convertit en un gran mag en potència. El fet més remarcable i recent el situem al poble veí de Castellar del Vallès, on el passat 12 de febrer el Roger Oller, "Petit Mag" va omplir l'Auditori Miquel Pont amb dues esplèndides actuacions amb ENCHANTÉ, l'última creació pensada per teatres. El dia 21 de setembre podrem gaudir de l’espectacle MAG&CIA'N XXL que combina màgia de saló, on els espectadors participen activament de l'espectacle i algun numero de grans il·lusions, que deixarà tot el públic, petits i grans bocabadats.
Entrada socis 3 € simpatitzants  5€


Dijous 27 de setembre
19.30h Presentació del Primer Cicle de Foment Cooperatiu
 Xerrada “Introducció històrica al moviment cooperatiu” a càrrec de La Ciutat Invisible i Breu dissertació sobre “El moviment cooperatiu en el context econòmic actual” a càrrec de Joseba Polanco, Director Tècnic de la Federació de Cooperatives de Catalunya.
Entrada lliure
  

Divendres 28 de setembre
19.30h Presentació del llibre “Camp definitiu. Diari d'un exiliat al Barcarès”
A finals de gener de 1939 l'èxode de la població civil vers una Europa en preguerra fou acompanyat dels més de 200.000 militars de l'Exèrcit Republicà en retirada. Entre ells, Josep Rubió i Cabeceran, fill de Bellcaire d'Urgell, militant de la USC i del PSUC i professor de la Granja Escola de la Torre Marimon a partir de 1934. Mentre va estar internat al camp de concentració de Barcarès va escriure un dietari, editat per la historiadora Elisenda Barbé Pou. L'acte comptarà amb la presència de Jordi Rubió (fill) i serà presentat pel President de l'Ateneu El Centre.
Entrada lliure

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada