divendres, 19 d’octubre de 2012

Divendres 26 d'octubre a les 19:30h, presentació del llibre "QUE PAGUI PUJOL" per part de l'autor, Joni D.

"QUE PAGUI PUJOL!” és un relat viscut i trepidant, amb noms i cognoms, i d’alt contingut batallant. Una crònica plena de referències musicals i localitzada a espais mítics de la capital catalana, molts d’ells desapareguts i esborrats de la memòria oficial, d’una ciutat en constant lluita per mantenir encesa la flama de la resistència.

Un collage narratiu que combina la recerca històrica i autobiogràfica,
amb un acurat esforç per retractar la Barcelona de la dècada dels 80  des d’una òptica punk, a partir de fotografies, cartells i octavetes, fanzines i retalls de premsa.

 

El protagonista del llibre és el propi autor: un Joni D.adolescent i punk, que ens condueix des de l’irreverent escena musical alternativa i les primeres okupacions, fins a les mobilitzacions autònomes en contra de l’OTAN i el servei militar.

La història de deu anys
que comença amb les primeres emissions de les ràdios lliures, i acaba amb el naixement de diversos projectes autogestionaris vinculats als moviments socials barcelonins.

Un treball militant i resistent que ens mostra el pes i la significació de les contracultures urbanes, tot qüestionant l’estratègia de l’amnèsia orquestrada durant la Transició.


ENTRADA LLIURE...

Cap comentari:

Publica un comentari