dimarts, 2 d’abril del 2013

AGENDA D'ACTIVITATS abril 2013


Programació abril 2013

Divendres 5 abril
20.30h Concert amb NOVA (Cançó d'autor)
NOVA és el darrer projecte de Jordi Batiste, amb Jesús Molina, guitarra i Marcel Batiste, el seu fill, a la bateria. Les noves cançons de Jordi Batiste estan vestides d’un concepte musical radicalment elèctric, alternatiu i progressiu. La guitarra orgànica i aspre de Jesús Molina, influenciat pel grunge, l’underground i el pop culte, la bateria de Marcel Batiste, incomformista i espontània i el baix brillant, profund i envolvent de Jordi Batiste, configuren aquest “power trio” que serveix de vehicle per que la veu ens expliqui aquestes històries, contes i clams iconoclastes que conformen el contingut d’aquest projecte.
Entrada socis 3 € simpatitzants5 €  

Dissabte 6 abril
18.00h Projecció del documental "EL JARDÍ OBLIDAT: UN RELAT CORAL"
"El Jardí Oblidat: un relat coral". Projecció del documental sobre en Llum de la Selva i el seu Jardí de l'Amistat, espai de referència a Catalunya pels moviments de la no violència, el naturisme i l'ecologisme. El col·loqui posterior comptarà amb Pepe Beunza, Jordi Maluquer, Jose Baena i Andrea Ramos, persones que van estar vinculades a la figura d'en Llum de la Selva i protagonistes del documental.
Organitza: La TraveSSia
Entrada
lliure

Diumenge 7 abril
13.00h Cicle de Jazz- Vermut amb ALBERT CIRERA & TRES TAMBORS (Jazz)
Amb un so contundent, fresc i enèrgic , es presenta Cirera & Tres Tambors amb els seu primer treball “Els Encants” editat per la discogràfica catalana, FSNT.
Un  recull de composicions eclèctiques i dispars serveixen d'excusa per viatjar, perdre's i explorar els carrers, camins i mars d'un món ple d'emocions i vivències.  La llibertat com a eix principal, fa que cada concert sigui una experiència única, divertida i emocionant, i la complicitat absoluta entre el quartet garanteix un dels millors viatges sonors. Jazz, pop, free, clàssica, popular, tàntrica...poden ser algunes de les fonts d'on neix la música d'Albert Cirera que tan bé entenen i hi juguen els Tres Tambors.
+info cicledejazzcentre.blogspot.com.es/
Entrada socis 3 € simpatitzants5 €  

Divendres 12 abril  
20.00h Xerrada MAÇONERIA I REPÚBLICA
El Centre organitza un acte per commemorar el 82è aniversari de la segona república. La proposta és una conferència a càrrec de VICENÇ MOLINA OLIVER professor d'ètica empresarial de l'Universitat de Barcelona i subdirector de la revista Espai de Llibertat.  
Entrada lliure

Diumenge 14 abril
13.00h Concert amb OSCAR FONT (Cançó d'autor)
Oscar Font és músic de LA LOCOMOTORA NEGRA i ens  presentarà el seu primer disc com a cantautor. EXORCISME MUSICAL és el nom del seu projecte en solitari i el fruït del procés creatiu on el compositor, després d’haver estat posseït per l’esperit estilístic d’un altre compositor, expulsa el citat esperit mitjançant la creació d’una obra musical on podem trobar els trets característic del compositor “expulsat”.
Entrada socis 3 €  simpatitzants 5 €

Dimecres 17 abril
21.30h Cicle de documental musical, amb EVERYONE STARES: THE POLICE INSIDE OUT, de Stewart Copeland (2006)
Entrada lliure


Dijous 25 abril (Canvi de data de la presentació del dia 18 al dijous 25 d'abril)
18.30h Presentació de l’exposició " JOGUINES DE CARTRÓ " de FERRAN I JAUME VIDAL
L'artista calderí conjuntament amb el seu fill de 5 anys ens presenten l'exposició "Joguines de cartró". Aquesta exposició entre pare i fill que ens ofereix com a resultat final diferents joguines de diferents tipus en gran i petit format realitzades gairebé totes elles amb cartró.


Divendres 19 abril  
20.30h Concert amb PANORÂMICA (Indie pop)
Quatre anys de trajectòria i quatre treballs a les seves esquenes són les credencials d'aquest grup mataroní. El seu pop fresc irradia lluminositat en les seves melodies i el colorit dels seus sons, de vegades amb nítida melancolia, d'altres amb inusitada agressivitat, ens mostra una paleta de tons acord amb el nom de la banda, del qual desenvolupen el concepte de pop panoràmic en la seva més amplia extensió. Actualment es troben presentant el seu darrer treball 4, enregistrat als estudis Blind Records i produït per The Blind Joes.
+info es.myspace.com/panoramicapop
Entrada socis 3 € simpatitzants5 €  

Dissabte 20 abril
18.00h PATADA AL VENTRE  presentant “un i prou”
L’octubre de 2006, tres joves de Caldes de Montbui que feien un programa de ràdio van ser empresonats per un delicte que no havien comès. No van trigar a fugar-se de la presó en la que estaven reclosos. Avui, buscats encara pel govern, sobreviuen com a soldats de fortuna. Si té vostè algun problema i se’ls troba potser pugui contratar-los. Són: Patada al Ventre! Paa pa pa... pa pa pa... papapa papa paaaaa... pa papa paaaaa...
Bé, que sis anys i mig després de “presentar la dimissió de forma lliure i voluntària” de Ràdio Caldes, els membres de Patada al Ventre han decidit tornar a fer un programa de ràdio. Serà un i prou, sense bisos ni pròrrogues. Un únic programa, en directe, amb públic i amb tot de gent amb qui els vé de gust comptar en aquest revival que és una mica com allò que et trobes una antiga nòvia de fa uns quants anys i decidiu anar a prendre una copa i la cosa es posa tórrida i...
Es podrà escoltar en directe via streaming a la web del centre www.centredemocratic.cat
Entrada gratuïta però es poden tirar monedes...

Diumenge 21 abril
13.00h Cicle de Jazz- Vermut amb BARNOUCHE
Una banda de jazz acústic que es dedica a tocar la música swing dels gitanos del nord d'Europa: el jazz Manouche. Trio format per guitarra, contrabaix i violí, amb melodies acolorides per la música gitana dels Balcans.
+info cicledejazzcentre.blogspot.com.es/
Entrada socis 3 € simpatitzants5 €  

Diumenge 21 abril
18.30h Revetlla literària per SANT JORDI
S'acosta Sant Jordi i gent arrelada al Centre, Ateneu Democràtic i Progressista, enamorada de les lletres, com nosaltres, demana una nova sessió de lectura de textos a  MICRO OBERT per repetir l'agradable experiència de l'any passat i, si pot ser, fer-la créixer. Així que, amants de la paraula escrita, tingueu coratge i veniu a llegir obra pròpia (poesia, microrelats...) i/o obra d'altri o bé a escoltar qui llegeix i gaudir plegats.
Si voleu llegir quelcom en la revetlla envieu prèviament un e mail a cmompeat@yahoo.es per tal de poder organitzar millor l’acte.
Entrada lliure

Dimarts 23 abril
Paradeta d'intercanvi de llibres al Parc de l'Estació.
LA GUSPIRA us anima a potenciar l'intercanvi de llibres com a alternativa a la compra compulsiva. Per això, es recolliran llibres durant tot el mes per poder-los intercanviar el dia de Sant Jordi.
Lloc de lliurament: Centre democràtic.

Dissabte 27 abril
20.00h Concert amb ILLA CAROLINA (Pop)
Ningú no ens va dir com seria tot plegat. Ningú va fer l’esforç d’explicar-nos què passava més enllà del somni i el núvol de dolç sucre de cotó. Ningú ho sabia. I les pors han vingut soles. S’han fet grans i més que ombres a la paret són de carn i ossos. De vegades ens fan mal físicament o, el que és pitjor, amb les paraules i la consciència d’enfonsar-nos amb un peu gegantí i opressor.
Ni dates ni noms. No ens calen, tenim les cançons.
+info illacarolina.bandcamp.com
Entrada socis 3 € simpatitzants5 €  

Diumenge 28 abril
12.30h Sessió matinal de  reggae, amb els Dj's Xuti i Oriolet
Entrada lliure


Diumenge 28 abril
18.30h Cinema al centre amb EL MAQUINISTA DE LA GENERAL (THE GENERAL, 1926)
Dirigida per Buster Keaton (cinema mut)
Entrada lliure


SALA D’EXPRESSIONS

Exposició "Joguines de cartró" de Ferran i Jaume Vidal
Del  18 al 19 de maig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada