dilluns, 29 d’abril del 2013

PROGRAMACIÓ MAIG 2013






Divendres 3, a les 20.30 h
Concert amb QUICO PALOMAR (Cançó d'autor)
En Quico és un artista polifacètic de Moià, dibuixant, pintor, artesà, amant de l'Edat Mitjana, els Dracs, els còmics, el rock simfònic experimental, els cantautors il·luminats i les paraciències. Preocupat per l'esdevenir de la humanitat, etern jove antic, nat l'any 50, encara no sap què serà quan sigui gran. De moment, trovador. Habitual de tots els saraus musicals dels anys 70, participant a l'escenari amb diversos grups (Tribu, La Fura Dels Baus, El Bourbons, L'Aviram, Cantautot). Enguany ens presentarà un show de cançons en caire surrealista humorístic.
Entrada socis 3€, simpatitzants 5€


Diumenge 5, a les 13h
Concert amb SOLÉ (Pop fet a casa)
"Em perdono" és el primer disc de Solé: una obra de catarsi i autocuració a la recerca de la vocació perduda, després de 20 anys d'obsessió per assolir l'èxit musical sense aconseguir-ho. A través d'un aiguabarreig d'estils pop i amb una estètica sonora i visual deliberadament casolana, Solé explica, obertament i amb humor, les misèries que el van tombar i com s'ho va fer per tornar a sentir-se artista. El títol ja ho diu tot.
www.petitindie.com
Entrada socis 3€, simpatitzants 5€


Divendres 10, a les 20h

Projecció del documental: #LAPLATAFORMA, un documental sobre la PAH

SICOM y Namuss Films porten mesos fent un seguiment de la PAH per realitzar-ne un documental que expliqui la història i les raons del moviment. El documental pretén ser una eina informativa i reflexiva que afavoreixi el debat democràtic, aclareixi els drets que assisteixen a la ciutadania i desfaci els equívocs que la informació interessada ha impregnat en la societat.
Organitza: PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca)
Entrada lliure

Dissabte 11, des de les 9.30h fins les 14h
JORNADA DE TREBALL AL CENTRE. Necessitem la teva ajuda!
Ja sabeu que començarem a adequar espais del nostre edifici per poder trobar-nos-hi millor i per treballar-hi en millors condicions. Per això, necessitem que tothom que pugui vingui a donar un cop de mà. Per confirmar que vindreu, envieu un correu electrònic a dinamitzaciocentre@gmail.com abans del dia 9 de maig. Us convidarem a esmorzar a les 9,30h!



Dissabte 11, a les 20h
Concert amb AMADEU CASAS (Blues)
Guitarrista amb una dilatada trajectòria, que ha participat en els projectes més ambiciosos del Blues a casa nostra, sent membre fundador de grups de provat prestigi com Blues Reunion, Blues Messengers, Slide Company o Tandoori LeNoir. Amadeu Casas compta amb cinc treballs discogràfics amb temes propis tant instrumentals com en català: Blues a go-go, Estrictament Personal, Strollin’ Band, Blue Machine Matèria Orgànica, el seu darrer treball que ens presentarà en directe.
Entrada socis 3€, simpatitzants 5€


Dissabte 11, a les 22h
SOPAR i LLIURAMENT DE PREMIS del 25è Concurs de Teatre amateur TACA’M 
Lloc: Sala Noble de Can Rius


Diumenge 12, a les 13h
Cicle de Jazz-Vermut amb AVANTBRASS (Jazz)
Projecte musical barreja de les sonoritats del vent metall amb fortes referències a la música ""avantgarde"". Una potent base rítmica formada per bateria, tuba i contrabaix, i els colors melòdics de la mà de la trompeta, la trompa i el trombó. El projecte està inspirat en la figura del trompetista Lester Bowie, amb composicions originals i alguns arranjaments escrits per a la formació. Una barreja del so de les primeres dècades del jazz, les agitades pinzellades vanguardístiques de mitjans dels seixantes i una visió personal.
cicledejazzcentre.blogspot.com.es
Entrada socis 3€, simpatitzants 5€

Diumenge 12, a les 18,30h
Concert solidari a càrrec de Luis Robisco i Cía a favor de l'Associació de persones discapacitades “Reveillez-vous bons citoyens” de Burkina Faso. Amb els beneficis obtinguts seguirem pagant els tractaments de fisioteràpia dels nens i nenes de l'associació.
CCONG,contrapart del projecte, farà una breu explicació del treball fet durant quatre anys i l'artista Marga-lef decorarà l'espai amb els miralls solidaris que també contribueixen a fer-ho possible.

Entrada socis 3€, simpatitzants 5€ o...... tot el que ens vulgueu donar! I pots comprar la teva entrada encara que no hi vinguis
Org: CCONG


15 de maig, 21h
Cicle de documental musical
Cicle de documental musical, amb
SEARCHING FOR SUGAR MAN, de Malik Bendjelloul (2012)
És el documental del qual tothom està parlant. Guanyador de l’òscar d’enguany (a banda dels premis BAFTA i WGA), “Searching for sugar man” explica una de les històries més insòlites de la història del rock i una emocionant lliçó de vida, tot plegat amb un estil visual misteriós i poètic. Excepcional.
Entrada lliure
Entrada lliure

Dijous 16, a les 20h
Presentació del llibre “KI, KI, SO, SOOO! Les nou portes del Zangskar”, a càrrec de l’autor ENRIC SOLER I RASPALL
En el seu anterior llibre titulat Sota el cel de Tushita (Brau Edicions, 2001), l’autor ens explicava el seu viatge al Ladakh, el petit Tibet de l’Índia. Ara l’Enric Soler ens tornarà a conduir a l’Himàlaia, en concret al mític regne del Zangskar. De tornada a Leh, trobarà alguns dels amics que va deixar allà, i constatarà que el peatge de la globalització deixa una empremta cada vegada més profunda i ferma en les gents i els llocs.  Després d’uns dies a la capital del Ladakh, ens submergirem en un viatge on el temps s’alenteix i on l’Enric Soler, amb la seva acurada prosa poètica, ens aproparà al budisme tibetà de l’escola dels Antics (o Nyingma).
www.tushitaedicions.com
Entrada lliure

Dissabte 18, a les 19h
Fira de titellaires Romà Martí presenta: “EL REI I EL MAR” de la Cia. Pea Green Boat
Un rei que parla poc i que vol manar molt, un esquirol saltimbanqui, una gata que ronroneja sota el sol, un gos esbojarrat, el mar, els núvols… i fins i tot el fantasma de l’hora del té. El rei es vol imposar als elements naturals y descobreix que no tot es manar i obeir (recomanable a partir de 3 anys).
Organitza: Ajuntament de Caldes de Montbui
Entrada 1€

Dimecres 22, a les 20.30h
Presentació del llibre "Un Nou Començament", del periodista i escriptor local Xavi Serra. Aquesta novel·la de ciència ficció que se situa a la nau espacial New Eve, porta la humanitat a un nou planeta després que la Terra fos destruïda per un camp d'asteroides. El viatge durarà 500 anys. Els protagonistes han nascut a la nau i també hi moriran. Al llarg de la seva vida no coneixeran res més, però la seva existència haurà servit per alguna cosa: salvar la humanitat. En aquest context, una sèrie d'assassinats comença a fer trontollar la pau i la confiança dels habitants de New Eve.
Entrada lliure



Divendres 24, a les 20.30h
Concert amb la TERESA PRADES SAPÉ (cançó d’autor)
El 1979 amb el grup Esclat guanya el concurs Cinc Cèntims d'Or i grava dues composicions pròpies en un LP en directe, al Teatre Romea, juntament amb artistes com Guillermina Mota i Marina Rossell. Actualment segueix la seva carrera en solitari i ens presentarà el seu nou disc "Ponts de Llum", on la importància del missatge s'embolcalla amb una veu pulcra i càlida i el simple acompanyament de la guitarra.
www.myspace.com/teresaprades
Entrada socis 1€, simpatitzants 3€


Diumenge 26, a les 13h
Cicle de Jazz-Vermut amb EILO (Jazz)
Aquests tres músics s'embarquen en un projecte que recorre les sendes originades pel jazz i altres músiques. La sensibilitat, l'originalitat i fins i tot l'experimentació són ingredients clau. El seu repertori recull un compendi de cançons que van des de temes propis a estàndards de jazz, folklore i fins i tot el pop.
cicledejazzcentre.blogspot.com.es
Entrada socis 3€, simpatitzants 5€

Diumenge 26, a les 18.30 h
Cinema al centre LA LENGUA DE LAS MARIPOSAS (1999)
Dirigida per José Luis Cuerda, basada en el relat homònim de Manuel Rivas.
Entrada lliure

Divendres 31, a les 20.30 h
Concert amb The Modern Poppers (Pop)
Efervescència musical, intrascendència social i guitarres esmolades és el que caracteritza The Modern Poppers i els llença a l’escena musical més a prop del registre sonor de veus elvisianes que no pas de distorsionades.
Organitza: Petit Indie
Entrada socis 3€, simpatitzants 5€




SALA D’EXPRESSIONS

Exposició "Joguines de cartró" de Ferran i Jaume Vidal
Fins el 26 de maig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada