dissabte, 18 de maig del 2013

Concert amb la TERESA PRADES SAPÉ (cançó d’autor). El proper divendres 24, a les 20.30h



Comença a compondre amb catorze anys. El 1979 amb el grup Esclat guanya el concurs Cinc Cèntims d'Or i grava dues composicions pròpies en un LP en directe, al Teatre Romea, juntament amb artistes com Guillermina Mota i Marina Rossell. L'any 92 amplia els seus coneixements amb estudis de cant a Milà i al Taller de Músics de Barcelona. 

El programa "Autògrafs" del canal 33 es fa ressó del seu treball el 28/2/2002, així com també ho han fet Ràdio 4, Canal 10 de Rubí, Ràdio ciutat de Badalona, el diari El Punt, i Com Ràdio entre d'altres. 

Ha col.laborat amb músics com el guitarrista Jordi Escuder, el reconegut tablista Tapan Battacharya i el cantautor basc Guillermo Trujillano. Ha actuat al Teatre Llantiol, La Cova del Drac, el Teatre Principal de Badalona, La Capsa, o el Fnac per citar alguns dels més importants. Juntament amb Andy Curtze ha creat el projecte vol blau guanyador de l'Altaveu Frontera 2002

Actualment segueix la seva carrera en solitari i ens presentarà el seu nou disc "Ponts de Llum", on la importància del missatge s'embolcalla amb una veu pulcra i càlida i el simple acompanyament de la guitarra. 


Entrada socis 1€, simpatitzants 3€

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada