dimecres, 29 de maig del 2013

PROGRAMACIÓ JUNY 2013

Dissabte 1, a les 19h
Presentació del llibre "GRUPS AUTÒNOMS. Una crònica armada de la Transacció democràtica" a càrrec del seu autor Joni D.
El setembre de 1973 era desarticulat el MIL però aquella ràtzia no va acabar amb el moviment autònom armat sinó que el va reforçar. Les accions per intentar evitar l'execució de Puig Antich, primer, i les que es van dur a terme per expressar la ràbia un cop realitzada aquesta, es van estendre com una taca d'oli. En poc temps es va passar de lluitar contra una dictadura feixista a fer-ho contra una democràcia capitalista i monàrquica.
Van ser els temps en que el rei jurà els Principios del Movimiento Nacional i la Constitució, el PSOE abandonà el marxisme, el PCE deixà enrere el republicanisme i el capital fonamentà les bases del sistema social que ha acabat esclafant social i econòmicament la ciutadania de l'estat espanyol.
Fou una lluita que durà poc més de deu anys fins que el 1984 es desmantellaren els darrers grups actius.
Aquest llibre ens apropa als joves que van formar part d'aquells grups autònoms que es van rebel·lar davant la gran mentida anomenada «transició democràtica».
Entrada lliure
Diumenge 2, a les 18h
Tertúlia-concert amb FELIU VENTURA (Cançó d’autor)
Una nova proposta al Centre. Aquest cop tindrem l’ocasió d’enraonar sobre l’actualitat social amb el músic de Xàtiva i després gaudir de les seves cançons. Feliu Ventura s’ha consolidat com una de les veus catalanes del sud que configuren el panorama de la cançó catalana del segle XXI amb un discurs compromès en la lírica i contemporani en la música. La flor del taronger, com alguns mitjans l’anomenaren fa uns 
quants anys, és avui dia un fruit madur.
Entrada socis 3€, simpatitzants 5€

Dijous 6, a les 20h
Presentació informe anual d'Amnistia Internacional
Membres d'Amnistia Internacional Catalunya explicaran l'estat dels drets humans al món a través de l'informe que l'organització publica anualment.
Organitza: Grup Amnistia Internacional Caldes de Montbui
Col·labora: Grup Amnistia Internacional de Granollers
Entrada lliure


Dissabte 8, a les 20h
Concert amb PATCH (Folk Rock)
Els Patch són un grup de germans que, a finals de 2011, es van reunir per donar forma a un grapat de cançons, i crear un emocionant espectacle musical i artístic. Aquesta peculiar família té el seu propi estil, capaç de moure’s entre la tendresa i la potència; entre el folk més atmosfèric i el rock més salvatge.
Enguany s'han endut el premi Èxit del concurs Sona 9.
elspatch.com
Entrada socis 3€, simpatitzants 5€


Diumenge 9, a les 13h
Cicle de Jazz-Vermut amb NO NAME (Jazz)
Per tancar el 1è cicle de jazz-vermut  tindrem els NO NAME conjunt format per la Paula Lafuente a la veu, Laia Mercè als teclats i  en Sebastià Rubio a la Bateria. Aquest trio ha estat format per estudiants de l’escola municipal de música Joan Valls de Caldes de Montbui. El cicle de jazz-vermut tornarà després de l’estiu amb noves propostes pels migdies jazzístics del centre.  
+info cicledejazzcentre.blogspot.com.es
Entrada lliure




Diumenge 9, a les 19h
Cicle Nòmades
Músiques nòmades: Afganistan amb l'Efrén López i Mapasonor
Al Cicle Nòmades tindrem l' honor de comptar amb l'Efrén López, la Miriam Encinas i el Ciro Montani, que interpretaran música de l'Afganistan en diàleg amb les projeccions audiovisuals de l'Associació Mapasonor i ASDHA.
L'Afganistan és una encreuada de cultures que ha creat amb els segles un riquíssim substrat sonor. Però més de 30 anys de destrucció del país ha generat milers de víctimes a les que volem homenatjar. La música és, en aquest concert audiovisual, una manera de reivindicar la dignitat humana i la necessitat de l'art.
Entrada socis: 3 €, simpatizants: 5 €. 

Divendres 14, a les 20.30 h
Concert amb EL SOBRINO DEL DIABLO (cançó satírica)
Les seves cançons es caracteritzen per texts de caràcter àcrata i plens d’humor, sobre melodies d’eclèctica procedència (rock, blues, folk) i la seva posta en escena que està pròxima a la performance teatral i la “stand up comedy”.
Entrada socis 3€, simpatitzants 5€

Dissabte 15, a partir de les 19.00h
CICLE VEÏNS. Iniciem el cicle amb L'Aragonés, luenga biba
S'organitza aquest cicle amb la intenció d’aproximar-nos a les cultures més properes a casa nostra (occitana, aragonesa, valenciana, castellana, basca, etc) . En aquesta primera entrega ens acostem a la realitat lingüística de l'Aragonés.
19h Visionat de la pel·lícula documental titulada; “Por qué dixamos o nuestro lugar?” Guió i direcció: Carlos Baselga  Dur: 25 min.

19.35h Presentació de l'exposició “l'Aragonés, luenga biba” a càrrec de “a colla de charradors O CORRINCHE”.
20.30h Concert amb CHUNDARATA (música tradicional aragonesa)
+info xxxxx
organitza: Cicle veïns
Entrada socis 3€, simpatitzants 5€


Diumenge 16, a les 18.30 h
Cinema al centre: YOUNG FRANKENSTEIN (1974)
Dirigida per Mel Brooks amb el guió de Gene Wilder i Mel Brooks sobre la novel·la de Mary Shelley. V.O.S.E. 105 min.
Entrada lliure


Dimecres 19, a les 21h
Cicle de documental musical amb “ADRIÀ PUNTÍ” (Xavier Puig i Raimon Fransoy, 2013). Han calgut set anys per elaborar aquest recorregut per l’imaginari i la personalitat d’un artista únic. Amb la presència de Jordi Colomé, membre de l’equip de producció, que explicarà aspectes del rodatge i el personatge. Entrada lliure


Dissabte 22, des de les 9.30h fins les 14h
SEGONES JORNADES DE TREBALL PEL CENTRE. Tornem a necessitar la teva ajuda! Seguim adequant els espais del nostre edifici i ara cal una segona tongada de feina. Per confirmar que vindreu, envieu un correu electrònic a dinamitzaciocentre@gmail.com abans de dijous 20 de juny.
Esteu convidats a l’esmorzar!
Dissabte 22, a les 21h
XJornades gastronòmiques Cireres de Caldes
Sopar concert. Menú Jornades cireres de Caldes
Concert amb NO NAME (jazz)
Organitza: Ajuntament de Caldes i Thermalia. Oficina de Turisme
Col·laboren: Escola de Música Joan Valls, el Centre Ateneu Democràtic i Progressista i el Cafè del Centre.


Divendres 28, a les 20.30h
Concert amb HITABALDAÄS (Trip-Hop & Post-Rock)
Hitabaldaäs és una formació de Badalona que, tranquil·lament, podria haver sorgit a Bristol a mitjans dels noranta. Fortament influïts pel rock d’aquella època i per la música experimental dels setanta, Hitabaldaäs viatgen per les sonoritats del Post-Rock, el Trip Hop i el Nu-jazz que la ciutat del sud-oest d’Anglaterra va donar al món. La bateria de Jordi Blanch i el baix d’Iván Reyes posen les bases instrumentals, enriquides per les melodies estimulants de la guitarra de Pere Esteve i els teclats de Pau Escoda. Tot plegat, amanit amb tints electrònics i programacions, a més de la trompeta elèctrica de Ramon Casamajó i la veu transportadora de Sílvia Tobajas.  
Organitza: Petit indie
Entrada socis 3€, simpatitzants 5€


SALA D’EXPRESSIONS
Exposició “Aragonés, luenga biba” del 9 al 30 de juny





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada