divendres, 28 de juny del 2013

Programació Juliol - Agost 2013


Divendres 5 juliol, a les 20.30h
COMBO'S 2013

Els alumnes de l'àrea de música moderna de l'escola de música TOT MÚSICA ENSENYAMENT ens mostren el resultat del treball fet al llarg del curs en format de concert, en diferents combos d'instruments. Podrem gaudir de les interpretacions d'alumnes de diferents edats i nivells, així com dels diversos estils de l'àmbit modern.

Entrada socis 1 €, simpatitzants 2 €

Diumenge 7 juliol, a les 18.30h
Presentació del llibre "Con el alma al Cuello" a càrrec de l’autora Gloria Bosch Maza

“Con el alma al cuello”  és una composició de poemes biogràfics, en els quals l'autora despulla a través dels versos la seva vivència passada, present i futura.
Gloria Bosh Maza cursa estudis de Periodisme i participa en diversos Tallers Literaris. És fundadora del grup Veus de Dones des de 1994, grup amb el qual treballa per fomentar la poesia a través de lectures dramatitzades i recitals poètics musicats. L’autora ha publicat altres obres com : “DE CARNE Y VERSO” (Ed. Libertarias, 1995), Premio Hnos. Argensola 1994, “DEDALO DEL DESEO” (Ed. Huerga&Fierro, 1998), Premio Villa Benasque 1997, “UNA LLAMADA TUYA BASTARA PARA SANARME” (Ed. Carena, 2003).
Entrada Lliure







Divendres 12 juliol, a les 20.30h
Concert amb BASTIDA`S ACOUSTIC (versions pop-rock)

Duet format per Juan i Jordi Bastida, pare i fill, components també del grup “MANADA”, ens oferiran un bon repertori de Pop- Rock espanyol, català i internacionals, amb versions de Nacha-pop, Los Rodríguez, Búrning, M Clan, La Frontera... La seva finalitat és que tothom s’ho passi molt bé i oblidi per un temps tots els seus problemes i que com sempre, el públic acabi cantant amb ells.


Entrada socis 3 €, simpatitzants 5 €


Dimecres 17 juliol, a les 21.30h
Cicle de documental Musical amb LA MEMÒRIA DE LA MÚSICA (2012)

El cantautor de Xàtiva, Feliu Ventura, signa el guió i direcció d'aquesta pel·lícula sobre el seu recorregut pels escenaris de la memòria històrica de l'Uruguai, Argentina i Xile, a partir de la música de Victor Jara i la cançó popular del con sud.  

Entrada lliure

Divendres 19 juliol, a les 20.00h
Presentació a Caldes de la REVISTA VALLESOS
La revista Vallesos és una publicació cultural que te com a lema de capçalera "gent, terra i patrimoni".
Entrada lliure


Diumenge 21 juliol, a les 18.30h
Cinema al centre amb  GO WEST (El germans Marx a l'oest)

Dirigida per Edward Buzzell, estrenada el 1940, i que posa en escena els Marx Brothers. 80 minuts VOSE.

Entrada lliure

Divendres 26 juliol, a les 20.30h
Concert amb CÁLIDO HOME (Folk Urbà)
Anna Andreu i Eduard Pagès són el duet barcelonès de folk urbà Cálido Home. S'acompanyen en directe amb el violoncel de Marta Perna. Construeixen cançons amb suaus arpegis de guitarra sobre els que flueixen les veus profundes i dolces amb melodies personals i evocadores.
Organitza: Petit Indie
Entrada socis 3 €, simpatitzants 5 €


Divendres 30 agost, a les 22.00h
Concert amb TOM PRINCIPATO I AMADEU CASAS TRIO (Blues)
El sensacional  guitarrista i cantant nord americà TOM PRINCIPATO, acompanyat del trio d'AMADEU CASAS, visitaran el centre per fer-nos gaudir del millor rock i blues. TOT UN LUXE! 
Aforament limitat, venda d'entrades anticipades al Cafè del Centre.
 Entrada socis 10 €, simpatitzants 15 €


ESPAI D’EXPRESSIONS

Exposició “Catalunya, terra d'Ateneus”, l'exposició sobre el paper dels ateneus al llarg de la seva història

L’exposició Catalunya, terra d’ateneus és un recorregut a través del teixit ateneístic de Catalunya, fent un repàs als seus gairebé 200 anys d’història, tot destacant-ne els valors inherents a la tradició ateneística, les persones que n’han estat els principals artífexs i els llocs on aquesta tradició ha arrelat amb més força. La Federació d’Ateneus de Catalunya va crear-la amb l’objectiu de donar a conèixer la tasca que durant gairebé dos segles han dut a terme les entitats culturals sense ànim de lucre catalanes.
A Caldes el Centre, Ateneu Democràtic i Progressista hi participa amb la col·laboració de l'Ateneu Molí d'en Ral. Aquests dos models diferents d'ateneu conviuen amb un altre també diferent i molt arrelat com el Casino de Caldes. Totes tres entitats tenen el seu espai de difusió als plafons explicatius de la mostra que estarà instal·lada a la Sala Sebastià Badia del Museu Thermàlia, gràcies a la col·laboració de l'ajuntament de la vila.


La mostra que promou la FAC ( Federació d'Ateneus de Catalunya) es podrà veure al Museu Thermàlia fins el 11 setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada