dilluns, 23 de desembre del 2013

Cinema al centre amb ATONEMENT (Expiació) de Joe Wright 2007 el diumenge 19 de gener, a les 18.30h


Expiació és una pel·lícula estrenada el 2007 dirigida per Joe Wright, amb guió deChristopher Hampton segons una adaptació de la novel·la homònima d'Ian McEwan. Va ser rodada durant l'estiu del 2006 a la Gran Bretanya i a França, protagonitzada perJames McAvoy i Keira Knightley. Guanyadora de dos Globus d'Or (millor pel·lícula ibanda sonora), nominada al BAFTA i 7 nominacions a l'Oscar (millor pel·lícula, guió adaptat, actriu secundària (Saoirse Ronan), fotografia, banda sonora, direcció artística i vestuari).

Els productors i el realitzador de Pride & Prejudice tornen a unir-se per aquest drama basat en el llibre del 2002 amb el mateix títol.


Argument

L'estiu del 1935, en una mansió victoriana d'Anglaterra, la família Tallis es reuneix per passar un cap de setmana d'estiu. Briony Tallis (Saoirse Ronan), la filla més petita de família i considerada una escriptora precoç per la seva fèrtil imaginació, canviarà irremeiablement el curs de les seves vides. Per un seguit de malentesos, acusarà a Robbie (James McAvoy), fill d'una serventa i amant de la seva germana més gran (Keira Knightley) d'un crim que no ha comès. La relació clandestina dels dos joves quedarà desfeta a causa d'aquest incident.



Informació extreta de la web http://ca.wikipedia.org/wiki/Fitxer:Atonement_poster.jpg
Entrada lliure

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada