dilluns, 23 de desembre de 2013

Concert amb BLA BLA BLACK (Soul - Funk - Mood jazz) el divendres 3 de gener, a les 20.30h


"bla bla Black" són un quintet (veu, hammond, guitarra, baix i bateria) format a Sentmenat/Sabadell a principis de novembre de 2011.

L'Alba Pérez (veu), Joan Andreu Reyes (hammond i veus), Toni González (guitarra),es reuneixen amb Susu Martín de FartWest, que els hi proposa crear una banda encaminada cap a la música negra; soul, funky, mod jazz... Per aixó contacten amb la millor base rítmica del Vallès, en Carles Rambla (baix i veus) i Quim Fernández (bateria i veus). Inicien el projecte inspirats en músics de la talla de Billy Stewart,The Young Holt Trio, Eddie Jefferson, Lefties Soul Connection... i amb l’objectiu de crear, més endavant, un repertori amb temes propis.

El seu directe és la suma d'experiència, bon gust i contundència sonora amb la que no es pot parar de ballar. Un repertori on es recuperen algunes cares B del soul, garage, el funky i el mood jazz dels 60 i 70, i versions del propi grup d'altres clàssics del gènere. No us podeu perdre els temes propis que van incorporant en cada actuació. Aquesta banda promet un gran futur...


Entrada socis 3€ simpatitzants 5€ 

Cap comentari:

Publica un comentari