dilluns, 3 de febrer del 2014

Programació Febrer 2014

El compositor i vocalista ens presenta la seva darrera creació, Casa Pavón, una
combinació musical que agrupa una base flamenca amb matisos de jazz i
influències de rock i blues. Tangos, bulerías, tientos, sevillanes i temes interpretats en català, on es reflecteix la possibilitat de combinar el soniquete amb la lliure interpretació lingüística.
+ info myspace.com/juanmanuelgaleas
Entrada socis 3 € simpatitzants 5€ 


Xoxe Gòmez, portaveu  d'Igualtat Animal Catalunya, ens presentarà aquest guardonat documental, sobre l'experimentació amb animals. Quan finalitzi la projecció, Xoxe Gòmez ens parlarà de la labor que fa Igualtat Animal arreu del món.
Entrada lliure

Interessant formació, encapçalada per un artista mexicà, que al llarg de les seves actuacions totes les setmanes en un conegut local de Barcelona, ha anat captant molts seguidors i ha despertat l'interès del públic per l'alta qualitat de les seves interpretacions, la seva versatilitat i per la joventut dels seus integrants. 
+ info iicicledejazzcentre.blogspot.com.es
Entrada socis 3 € simpatitzants 5€ 


Un fabricant de porcellanes acull a casa seva un militar capaç de proporcionar-li una feina que li pot salvar el negoci i el seu futur. Aquesta visita, però, anirà acompanyada de diversos problemes familiars que afloren aquest mateix dia i que dificulten la negociació.
Lloc: Stage
Entrada socis i TR3SC 4€ simpatitzants 8€ 


Cantant i compositor holandès i un dels fundadors de la popular banda holandesa-americana Melou. Ens presentarà els seus nous temes i repassarà tota la seva talentosa i brillant trajectòria musical. Tota una experiència pels sentits, no us ho perdeu!
+ info  www.maartenswaan.com
Entrada socis 5 € simpatitzants 8€ 



Una nova sessió matinal de música reggae al Centre. La selecció anirà a càrrec dels dj’s Xuti (Hartigans Sound), Joelius i Oriolet.
Entrada lliure







“Sota la manta” neix d’una adaptació de l’obra “Diner Negre”, del dramaturg anglès Ray Cooney. Comèdia que explica la història de l’Enric, un modest treballador que es troba una maleta plena de diners.
Lloc: Stage
Entrada socis i TR3SC 4€ simpatitzants 8€ 


Nick Cave, Rufus Wainwright, Jarvis Cocker o Bono són només alguns dels il·lustres que van acompanyar Leonard Cohen en el legendari concert de tribut celebrat a l'òpera de Sydney el 2005. Aquesta actuació és el fil conductor d'"I'm your man", documental sobre la vida i obra del genial cantautor i poeta canadenc, explicada en bona part per ell mateix en una apassionant entrevista.
Entrada lliure


És i ha estat un nom en majúscules de la nostra música. A finals dels seixanta i primers setanta va ser un pioner amb la guitarra elèctrica i el rock progressiu. Posteriorment, s’avançaria creant ponts entre la música mediterrània i el jazz elèctric de Miles Davis, o la fusió de la música catalana amb el flamenc, entre altres.
“Guitarra catalana” és això, una fusió de les diferents etapes i músiques que han conformant l’estil de Soler.
Entrada socis 12 € simpatitzants 15 € 
Entrades anticipades al Cafè del Centre.

Entrada lliure








Cruïlla Quartet és el resultat de la unió de quatre músics d’origens diversos, tots ells formats a l’ESMUC. Una cruïlla d’estils on es mesclen jazz, música afro-cubana i músiques tradicionals, materialitzats en un repertori basat en temes originals i revisió d’alguns clàssics. 
+ info iicicledejazzcentre.blogspot.com.es
Entrada socis 3 € simpatitzants 5€ 




Stres de Quatre ens presenta una sàtira de la societat actual, en la que els seus dos únics actors parodien, ballen i canten per fer-nos gaudir i riure.
Lloc: Stage
Entrada socis i TR3SC 4€ simpatitzants 8€ 


Entrada lliure








Concert suspès
Divendres 28, a les 20.30h
Concertamb OSCAR CARRERAS Y LOS TRAUMATONES (Cantautor i micropoeta)
Presentació del seu últim disc en acústic "Carreras de Medias: Historias tristes, desventuras e infortunios". Tan bello fue aquel verso que para escribirlo se necesitó un pentagrama
+info www.oscarcarreras.es
Entrada socis 3 € simpatitzants 5€ 



Divendres 28, a les 20.30h
Concert amb GLASS ONION (versions Beatles)
Els Baf Four de Clades tornen a casa per presentar el seu show beatle apta només per a beat fans, dead punks and rock n rollers!
Entrada socis 3 € simpatitzants 5€





ESPAI EXPRESIONS

Exposició “Radiografia d’un naufragi”, d’Àngels Rosés
Pintures, dibuixos i video-muntatges d’un viatge vital.
Del 15 de febrer al 16 de març


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada