dijous, 2 d’octubre del 2014

PROGRAMACIÓ OCTUBRE 2014



Divendres 3 d'octubre a les 20.30h
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€
Som una panda. Una formació musical que neix el 2012 de les llavors disseminades per projectes anteriors. Una banda pendent d’esdevenir, de que es donés l’alineació adequada, que la química fes lo seu, que les idees fessin cançons i que fer música fos riure molt. I mentre la cosa sona, sobreviure, que és fer música. En resum, som una banda en perill d’extinció. Fem cançons i sons similars.
+ info http://somunapanda.bandcamp.com/ http://somunapanda.bandcamp.com/




Dijous 9 d'octubre a les 19,30h
L'any 2007, en el marc de la delegació espanyola de la quadriennal d'arquitectura teatral i escenografia de Praga va nèixer l'Observatori de Teatres en Risc, que va rebre el Diploma d'honor de la secció d'arquitectura. L'esperó de crear l'Observatori procedí de la tràgica desaparició del darrer Teatre Circ de Catalunya, l'Apol·lo de Vilanova i la Geltrú, incendiat al mes de desembre de 2004. L'any 2012, l'Observatori va merèixer el Premi Crítica teatral Serra d'Or a la millor aportació. L'exposició vol mostrar una part de la feina feta per l'Observatori, aquella que aborda l'estudi del lloc del teatre a Catalunya. Una cartografia que cerca vincular la relació del teatre i els teatres amb el territori i la ciutat, l'arquitectura i l'espai escènic.
La presentació inclou una visita guiada al teatre del Centre, Ateneu Democràtic i Progressista.
Entrada lliure



Diumenge 12 d'octubre a les 20,30h
Concert de Sanjosex en format de trio. Ens presentarà el seu darrer disc “Festival” i un repàs dels temes més emblemàtics de la seva carrera. El format i la formació és especial pel concert del Centre. Quatre anys després de l’aclamat Al marge d'un camí, Sanjosex retorna finalment amb nou disc, aquesta vegada sota la producció de Quimi Portet. Es diu Festival. I és que les 14 cançons que conformen al disc formen una paleta rica i variada de ritmes musicals i estats d’ànim, un veritable festival pels sentits.
Organitza: Aj. Caldes de Montbui i el Centre
Entrada socis 10€ simpatitzants 13€
(Compra la teva entrada anticipadament en el Cafè del Centre)


Divendres 17 d'octubre a les 20,30h
Tres dels músics de més prestigi del país s'ajunten per un recital únic i a mida per l'ocasió. Partint de gèneres com el blues, el rock o el jazz, els tres instrumentistes construeixen un diàleg vibrant i carregat d'emoció que causa les delícies del públic.
Una oportunitat única per veure'ls en un format íntim i proper.
Organitza: Aj. Caldes de Montbui i el Centre
Entrada socis 8 €, simpatitzants 10 €


Afegeix la llegenda
Dissabte 18 d'octubre a les 19,30h
Sinopsi: Als voltants de l'any 1318, a l'Edat Mitjana, una vila es veu envaïda per les
rates. La corrupció dels seus governants fa que anteposin els seus interessos als
de la qualitat de vida dels seus ciutadans que, democràticament, els van elegir.
Segur que era l'Edat Mitjana? Una mica d'història:Qui no recorda les representacions d'aquesta obra, l'any 1971, al Teatre CAPSA, amb en Pau Garsaball fent de Burgmestre, que van significar la consagració del teatre independent? Ara, T.I.C. Escènicus presenta una versió reduïda i molt dinàmica d'aquesta farsa més actual que mai, amb el desig que passeu una molt bon estona rient (per no plorar)!
Lloc: Cafè del Centre
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€


Diumenge 19 d'octubre a les 18.30h
(1988) de Giuseppe Tornatore, VOSE.
Entrada lliure





Diumenge 26 d'octubre a les 18,30h

La història és la vida de Malcom X. Correspon doncs a la seva autobiografia, des de la seva infantesa, fins al seu assassinat passant per el seu compromís contra la segregació racial.
La pel·lícula dóna una imatge molt positiva del personatge, "violent, insolent, provocant" (eslògan de la pel·lícula) però convençut i convincent, compromès però víctima d'un moviment que no el comprèn i que, finalment dividit, l'assassina.
Entrada Lliure







Divendres 31 d'octubre a les 20,30h
El mític grup de Rock Blues calderí tornen al Centre per tal de celebrar amb totes i tots nosaltres la castanyada.
+info myspace.com/elspotuls
Entrada socis 3 €, simpatitzants 5 €








Espai Expresions

Exposició de l'Observatori d'Espais Escènics “cartografies teatrals i teatres en risc”
L'exposició vol mostrar una part de la feina feta per l'Observatori, aquella que aborda l'estudi del lloc del teatre a Catalunya. Una cartografia que cerca vincular la relació del teatre i els teatres amb el territori i la ciutat, l'arquitectura i l'espai escènic.
Del 9 d'octubre al 9 de novembre del 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada