dilluns, 29 de desembre del 2014

PROGRAMACIÓ GENER 2015


Divendres 9 de gener a les 20,30h
Cantant, guitarrista i compositora nascuda a Roses. La seva música es mou en un suau vaivé d’onades que van de la música d’autor més íntima, passant pel jazz, fins a les músiques de la Mediterrània. No es pot dubtar de la projecció internacional de l’artista que ha girat per escenaris de l’Argentina, Alemanya, Itàlia, Bèlgica… fins a participar, recentment, al Penang Island Jazz Festival (Malàsia).
+info www.rusosala.com
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€

Dissabte 10 de gener a les 20,30h
Ànima Centre inaugura el cicle d'espectacles amb contes per adults de mà de la Rosa Fité que ens presentarà un seguit de set narracions que ens faran viure i remoure un seguit d'emocions, de vivències i totes elles amanides amb altes dosis d'humor que no ens deixaran per a res indiferents.
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€

 



Diumenge 11 de gener a les 12,00h
III CICLE DE JAZZ DEL CENTRE
Jazz Moustache és un grup instrumental que recrea la tradició del Gypsy Jazz creada per Django Reinhardt i que va marcar l'escena musical dels cafès de París de la dècada dels '30.
+info www.iiicicledejazzcentre.blogspot.com.es
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€

 

Diumenge 11 de gener a les 18,30h
Presentaciódel Documental THIS IS THE UNFINISHED STORY OF THE MISSING LEECH (AFILM ABOUT SOMETHING CALLED ANTIFOLK) Dir. Vicenç Ferreres. 2014 ·VOSC
Maurici Ribera, àlies The Missing Leech, és la perfecta antiestrella. El noi de Sant Joan de Vilatorrada és l’excusa per parlar de la comunitat Antifolk. La pel·lícula es va estrenar en el Festival de documentals musicals In-Edit Beefeater de Barcelona.
PLANS FILMS Direcció i edició: Vicenç Ferreres / Càmeres: Helena Pielias, Toni Ficant, Jordi R. Renom i Marçal Bassa / Gravació i mescla so: Ivan Gassó / Post producció so: Jordi C. Corchs / Documentació fotogràfica: Jose Tostoneone / Subtítols: Rosa Ferreres
Entrada lliure

Divendres 16 de gener a les 20,30h
El pastor elèctric està format pel cantautor Jordi Calvet a la veu i guitarra, Jordi Sànchez al baix creatiu, Oriol Pujol al teclat frenètic i Eduard Cervera a la bateria. Junts, mesclen cançó d'autor, jazz-funk i poesia. Una proposta que parteix de la canço d'autor entroncant amb la tradició catalana i incorpora el so dels nous temps barrejant el pop, el funk i el jazz per trobar un so propi que de ben segur us captivarà entre les lletres poètiques i els sons potents.
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€

Dissabte 17 de gener a les 19,00h
The Other Doors és una banda creada per reviure la màgia d'un dels personatges i grups més mítics de l'història de la música. Realitzen un directe reproduïnt amb molta cura els originals, ens dibuixen un repàs als sis discos d'estudi més un directe de la famosa banda californiana.
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€

Diumenge 18 de gener a les 18.30h
Els ponts de Madison es un pel·lícula estatunidenca dirigida i interpretada per Clint Eastwood i Meryl Strepp, estrenada el 1995. S'inspira en una novel·la del mateix nom escrita per Robert James Waller.
Entrada lliure

Divendres 23 de gener a les 20,30h
Acoustic Soul esta format pels músics Luís Robisco a la guitarra, Paquito Escudero a la percussió i Monica Guech a la veu. Els tres artistes s'uneixen per crear una fusió de dos mons, soul i flamenc. Aparentment dos estils musicals diferents però amb la mateixa arrel: "Música que neix de l'ànima". Mantenint la puresa de cada estil, formen Acoustic Soul. En el concert al Centre ens presentaran el seu últim disc.
+ info www.facebook.com/acousticsoulflamenco
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€


Dissabte 24 de gener a les 20.30h
L’associació Three Cool Cats torna al centre per organitzar un superconcert del millor Rock and Roll dels cinquanta i seixanta amb amb el grup The Sparkles. Aquesta banda neix a Barcelona el 2009, amb un so influenciat per les girls group de finals dels 50 i principis dels 60, com The Crystals, The Ikettes, Martha & The Vandellas, entre moltes altres. Amb 3 Ep 's al mercat, i més de 100 concerts a l'esquena, The Sparkles ofereix un xou amb temes propis i versions que van del soul al rock'n'roll submergint-te en una altra època.
Org. Associació Three Cool Cats
Entrada socis 5 € simpatitzants 7 €

Diumenge 25 de gener a les 12.00h
Presentació de la 27 edició del TACA'M.
Concurs de Teatre Amateur de Caldes de Montbui.

 



Diumenge 25 de gener a les 18,30h
Syriana tracta sobre la influència de la industria petroliera, a través dels destins creuats d'un agent de la CIA (George Clooney), un expert en recursos energètics (Matt Damon), un mandatari (Jeffrey Wright), i un jove obrer pakistanès sense feina en un emirat del Golf Pèrsic.
Entrada lliure







Divendres 30 de gener a les 20,30h
Pantaleó cinc músics de Terrassa provinents d'estils musicals força heterogenis units dins d'una mateixa formació clàssica de rock. Com ja s'avisa a la cançó "coherent", cada composició va de la mà d'una musicalitat i un caràcter propis, la qual cosa les fa independents i divers i sentit el repertori. Actualment acaben d'enregistrar el seu últim treball a la Bucbonera Records i ens el venen a presentar al Centre.
Organitza: Bucbonera Records
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada