dilluns, 2 de febrer del 2015

PROGRAMACIÓ FEBRER 2015


Diumenge 1 de febrer a les 18,00h

“sé o no sé”... He ahí el dilema, escondemos lo que no queremos mostrar, omitimos detalles de nuestra vida para no perjudicarnos ante los demás.. Pero la verdad no es siempre el paraíso.

Lloc: Stage

Entrada socis i TR3SC 4€, simpatitzants 8€








Diumenge 8 de febrer


Formació teòrica de 09,30h a 12.00h al Centre.

Practica de 12,30ha a 14,30h i de 15,30 a 17,00h Pràctica al Camp

Ensenyament del mètode Bellaguarda la sessió serà impartida pel pagès i formador Tomàs Llop.



Preu: 18€


Diumenge 8 de febrer a les 18,00h


Quan les vuit dones de la família es retroben després de les vacances de Nadal, es desferma la tragèdia: el cap de la família és assassinat i comença una àrdua investigació per descobrir l'autor del delicte.

Lloc: Stage

Entrada socis i TR3SC 4€, simpatitzants 8€




Diumenge 8 de febrer a les 18.00h

Xerrada ¿Què és el TTIP? I perquè aturar-l’ho?
Conferència a càrrec del professor d’economia mundial a La universitat de Barcelona Ramon Franquesa, sobre el Tractat transatlàntic de lliure comerç i inversió.
Organitza: PAH, Front Cívic  i El Centre

Entrada lliure







Dissabte 14 de febrer a les 20,30h

Concertamb LENACAY "Unplugged"(OJOS DE BRUJO passael testimoni a LENACAY pel que fa a experimentació amb elflamenc)
Ramon Gimenez "El Brujo" un dels fundadors del ja desaparegut grup "OJOS DE BRUJO" ens presenta Lenacay. Aquesta nova proposta és un projecte d'experimentació entre el flamenc i diferents llenguatges musicals, que van des de l'electrònica al funk passant per guitarres elèctriques o elements de soul i rock'n'blues transmetent una proposta molt innovadora. En aquesta ocasió ens presentaran el seu espectacle unplugged, aquesta és la visió més acústica d'aquesta sorprenent formació. La formació Unplugged esta formada per la camaleònica veu de Paula Domínguez amb la seva versatilitat d'estils fosa amb la guitarra de Ramon Gimenez, gitano que transporta el flamenc a una altre dimensió, juntament a Francisco Guisado "El Rubio" un guitarrista eclèctic singular. Aquesta formació fan tot el repertori de Lenacay, transportant-lo a un format totalment acústic.

+info www.facebook.com/lenacaybcn
Entrada socis 7 €, simpatitzants 10 €







Diumenge 15 de febrer a les 11,30h


Dos pallassos que intentaran explicar-nos una història, però sabran representar-la? Una obra amb cavallers, monstres, prínceps, princeses, mags, fades, taurons, camaleons, canalons... Canalons? Lleons? Potser ens hem emocionat massa... Però us podem assegurar que hi haurà personatges per a tots els gustos. Una obra divertida, dinàmica i entretinguda.


Entrada socis 3€ simpatitzants 5€





Diumenge 15 de febrer a les 18,00h


Corrupció? Què és això? Crisis? Per què?

Sota l'aparença d'una farsa medieval caricaturesca, amb música i cançons Carles Berga, molt enganxoses i en directe, deixa molt clar que el poder corromp, ha corromput i corromprà.

Lloc: Stage

Entrada socis i TR3SC 4€, simpatitzants 8€



Diumenge 15 de febrer a les 18.30h


El 1947 John Forbes Nash Jr. és un brillant alumne, que elabora la seva teoria econòmica a la Universitat de Princeton. Al començament dels anys 1950, en resposta als seus treballs i el seu ensenyament al Massachusetts Institute of Technology, William Parcher es presenta a ell per proposar-li ajudar secretament els Estats Units.

Entrada lliure







Divendres 20 de febrer a les 20,30h


Després d'anys treballant per a grups i artistes ( Loquillo y los trogloditas, Jackson Browne, Maria Creuza...) el guitarrista Jordi Pegenaute ens presenta aquest nou projecte que està enfocat bàsicament als concerts de proximitat. L'estil és un viatge en els diferents mons on s'ha mogut amb assiduïtat: Blues, Reggae, Funk, Rock, Jazz. Per a aquesta ocasió conte amb la col·laboració de grans músics com són Pep Pérez Cucurella reconegut baixista amb una trajectòria que inclou la col·laboració en enregistraments i en viu amb Artistes com (Vicente Amigo), i Miquel Biarnés a la Bateria.


Entrada socis 3€ simpatitzants 5€





Diumenge 22 de febrer a les 13,00h


Concert amb FÈLIX ROSSY QUINTET

El grup es un quintet de joves musics que es mouen ja en circuits internacionals i han tocat amb llegendes del Jazz. El lider del grup és Fèlix Rossy , trompetista català de 20 anys, que ha tocat per gairebé tota la península i per Europa. El quintet es composa per Ofri Nehemya a la bateria d'origen mig indi mig israelià de 20 anys, esta considerat el music d'Israel mes brillant dels últims anys. Al piano el nord americà Davis Whitfield, el saxofonista nord americà Ben Solomon i per últim un altre català , el baixista Pedro Campos.

+info www.iiicicledejazzcentre.blogspot.com.es

Entrada socis 3€ simpatitzants 5€



Diumenge 22 de febrer a les 18,00h


Una farsa improbable que combina comèdia, misteri i ciència-ficció. Un espectacle que parla de la vida de parella: quan les relacions humanes s'eternitzen, poden conduir perillosament per camins inimaginables.

Lloc: Stage

Entrada socis i TR3SC 4€, simpatitzants 8€






Diumenge 25 de gener a les 18,30h


Un esquadró de soldats alemanys, capitanejats per un dur oficial, lluita per sobreviure en el seu enfrontament contra l'exèrcit rus al front est durant la segona guerra mundial. Un capità nazi tracta d'aconseguir per tots els mitjans la creu de ferro, la màxima condecoració de l'exèrcit alemany. Per a això, el capità posa en constant perill als seus homes.

Entrada lliure







Divendres 27 de febrer a les 20,30h


The Electric Onion és una grup format fa 2 anys, tot i al seu poc temps de vida, ja estan presentant el seu primer album "UNO", grabat i produit por The Electric Onon i Alex Vivero i publicat de forma digital i en descarrega gratuita a la plataforma "Bandcamp". Aquest disc representa amb fidelitat l'estil que defineix la seva musica. A mig camí entre grups com Led Zeppelin, Free i el Rock alternatiu dels 90, els Onion aconsegueixen que la seva música faci vibrar al públic als seus directes.


Entrada socis 3€ simpatitzants 5€




Dissabte 28 de febrer a les 20.30h


Steve Folk és un cantautor de folk contemporani del Regne Unit que ha publicat quatre àlbums fins a la data. Ha girat per tot el Regne Unit i tocat en diversos festivals de renom compartint escenari amb artistes prestigiosos com Seth Lakeman, Kreg Viesselman, o Show of Hands. Steve ha girat recentment per Suïssa, Alemanya, Itàlia i tocat també a Nova York, Philladelphia i París. El 2012 es va autoeditar el seu anterior disc, Ramble, reeditat a Holanda per Continental Record Services. Va debutar sota el nom artístic de Blabbermouth amb My dancing heart (2008) i Me and the Metronome (2010), tots dos discos publicats pel petit segell discogràfic folk Hobgoblin.


Entrada 8 € simpatitzants, 5€ socis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada