diumenge, 1 de març del 2015

Programació MARÇ 2015

Diumenge 1 de març a les 11.00h
IV TAST D’OLIS de productors calderins
Aquest acte es fa per donar a conèixer els productors d’oli calderins, fer difusió de l’activitat històrica a la nostra població, on hi van arribar a haver fins a 5 molins d’oli. Al mateix temps, donar una empenta al reconeixement del tipus d’oliva Vera, autòctona del la comarca.
Organitza: Cooperativa de consum ecologic “ El Rusc”
Entrada lliure


 
Diumenge 1 de març a les 18.00h
27è TACA’M presenta DANSA D’AGOST de Brian Friel per Cia ACTE QUATRE (Granollers)
En un poblet del comptat de Donegal, Irlanda, viuen les cinc noies Mundy, totes solteres, amb Michael, el fill de set anys de la germana mes petita. L’estiu de 1936 la tornada del pare jack, glòria local i familiar, després d’una missió en una leproseria a Uganda, i la visita de Gerry, el pare absent de Michael, marquen un punt d’inflexió en les seves vides.
Lloc: Stage
Entrada socis i TR3SC 4€ simpatitzants 8€






Diumenge 1 de març a les 18.00h
Cicle Nòmades ELS DESAPAREGUTS A MÈXIC
Lolita Bosch, escriptora i activista del col.lectiu NAR Nuestra aparente rendición, parlarà sobre els desapareguts per la violència a Mèxic.
Organitza: Produccions Nòmades
Entrada lliure


 




Divendres 6 de març a les 20.30h
Concert amb IZÄ (Flamenc pop)
Presentació del seu primer disc en solitari titulat “La Llama”, Izä es una mescla d’arrels i experiencia, on ens mostre una visió personal i intima d’un estil propi que denomina “etno-pop”, força i sentiment mesclats a parts iguals.
+info www.izamusica.com
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€                   

 




Dissabte 7 de març a les 18.00h
Presentació del llibre “Pulsió 303” d'Agustí Olivares
Agustí Olivares presenta un poemari sorprenent. 303 poemes inspirats en l'escultura Pulsió de l'artista asturià Guillermo Basagoiti. Un llibre guixat, acaronat pel buit dels solcs de les clivelles d'uns mots subtils que embolcallen el cos de la fusta.303 poemes afaiçonen l’escorça de Pulsió. 303 escates subtils i la pell de l’arbre mort que declama des del fons de l’ànima.
Entrada lliure
org: Tast de Lectures



 


Diumenge 8 de març a les 13.00h
III Cicle de Jazz del Centre, concert amb CARME CANELA I DANIEL PÉREZ
Carme Canela i Daniel Pérez han col.laborat junts en infinitat de projectes. Aquest concert serà una passejada per diferents géneres, on podrem gaudir de la complicitat entre aquests dos músics que,,sense artificis, busquen l'essència en tot alló que tenen entre mans.
+Info www.iiicicledejazzcentre.blogspot.com.es
Entrada socis 5€ simpatitzants 8€   


 


Diumenge 8 de març a les 18.00h
27è TACA’M presenta 
EM CASO! de producció pròpia per EMFAPATIR TEATRE (Constantí)
Françoise i Antoine són una parella d’homosexuals madurs. Tots dos formen una família on han criat des de petit en Marcel, fill biològic de Françoise amb una vedette fa vint anys. Porten una vida obertament gay, Antoine treballa com artista transformista amb el nom de Zazà en el cabaret d’ambient gay que regenten i Françoise dirigeix, La Jaula de las Locas, sota on tenen el seu domicili.
Lloc: Stage
Entrada socis i TR3SC 4€ simpatitzants 8€

 

Diumenge 8 de març a les 18.00h
Passi del Documental “SI SE PUEDE, Siete dias en PAH Barcelona”
Explica el dia a dia de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Barcelona en el que podria ser una setmana qualsevol en la seva incansable activitat. Set entrevistes condueixen a l'espectador per les diferents Activitats que realitzen a PAH Barcelona, il·lustrades amb casos concrets i petites anècdotes del dia a dia.
Entrada lliure
Org. PAH Caldes

 

Divendres 13 de març a les 20.30h
SANT PATRICK AL CENTRE amb  l’actuació de Nancy Whiskey (música Celta)
Ja comença a ser tradició celebrar aquesta festivitat al Centre, de mà de Nancy Whiskey gaudirem d’una vetllada que promet ser una gran festa.
Org. Comissió per l’Agermanament del Centre, Ateneu Democràtic i Progressista amb Derry (Irlanda del Nord)
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€   



 

Diumenge 15 de març a les 18.00h
27è TACA’M presenta FETA ESTÀ SA BARRINA de producció propia per BLAUGRANA ESCENA (Sant Feliu de Codines)
Feta està sa barrina, no és ben bé una rondalla sinó mes aviat un petit relat que ajuda a definir a en Planiol com a un conta contes i home imaginatiu, capaç de resoldre qualsevol situació enutjosa, ja que, en ser reclamat pel Sant Ofici i ser interrogat, Planiol respon als inquisidors en vers i fins i tot aconsegueix que aquests acabin parlant en vers i sentenciïn, en rodolí.
Lloc: Stage
Entrada socis i TR3SC 4€ simpatitzants 8€


 

Diumenge 15 de març a les 18.00h
Cinema al centre amb “Prizzi's honor.1985”. L'honor dels prizzi. John Huston
Charley Partanna és un assassí a sou al servei dels Prizzi, una de les famílies més poderoses de la màfia. La filla del Don està enamorada d'ell, tot i que s'hi interposarà una bonica i enigmàtica rossa: Irene Walker.
Entrada lliure


 





Divendres 20 de març a les 20.30h
Concert amb NAMINA (Rock-blues Mediterrani Tropical d'Autor@)
Després d'anys d'actuar en solitari pels escenaris amb les seves cançons, Namina presenta el seu primer treball acompanyada per Pepo Domènech al contrabaix: Orlando, títol també d'una de les cançons del disc, inspirada pel personatge de la novel·la homònima de Virginia Woolf.
+ info namina.bandcamp.com
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€   



 

Diumenge 22 de març a les 12.00h
Vermut & Rhythim

L'associació cool3cats torna al Centre amb una selecció musical amb vinils a càrrec de D.J. Pedro Soprano.
Organitza: Cool3cats
Entrada lliure




 

Diumenge 22 de març a les 18.00h
27è TACA’M presenta 1714, TRES-CENTS ANYS DE SETGE de Xavier Piguillem per INESTABLE CERETANA DE TEATRE (Puigcerdà)
Enguany, la Commemoració del Tricentenari d’aquell 11 de setembre de 1714, ens ha mostrat que Catalunya no ha perdut la memòria, sinó que l’ha mantinguda ben viva al llarg de tres-cents anys i ha sobreviscut a tots el projectes espanyolitzadors. Els convidem, doncs, a fer amb nosaltres una senzilla mirada al passat, per entendre el present i encara el futur d’un poble petit però que anhela el més gran.
Lloc: Stage
Entrada socis i TR3SC 4€ simpatitzants 8€


 

Diumenge 22 de març a les 18.00h
Cicle de Cinema Històric amb “¿Teléfono rojo? Volamos hacia Moscú ” Stanley Kubrick 1964 VD
La història es desenvolupa en plena guerra freda. El general estatunidenc Jack D. Ripper, pres de bogeria paranoica, decideix enviar un Boeing B-52 Stratofortress per colpejar l'URSS. El president dels Estats Units convoca una reunió d'urgència a la sala subterrània de comandament estratègic per intentar evitar una guerra nuclear.
Entrada lliure


 


Divendres 27 de març a les 20.00h
Els papers de Salamanca, últimes novetats “ De París a Àvila, viatge de la documentació de la Generalitat republicana" amb en Pep Cruanyes, membre de la Comissió de la Dignitat.
"Fa dos anys que es va donar llum verda al procés de restitució dels "papers de Salamanca", com està això?  Es descobreixen nous documents corresponents a la Conselleria de Defensa de la Generalitat, requisats per la Gestapo, al juny de 1940, quan les forces nazis ocupen la capital francesa, aquests documents es troben a l'Arxiu Militar d'Avila. En parlem de tot plegat? Acabarem portant tota la documentació que ens és pròpia? El Centre hi te quelcom?"


 

Dissabte 28 de març a les 20.30h
Ànima Centre presenta l'espectacle de titelles  “Puppet Pro” de la Cía Tutiplén i Cía República Tòxica
El món de la improvisació ha arribat al món dels titelles. Un improshow diferent i interactiu ideal per a sales petites, bars, pubs o xiringuitos!!! Escull un tema, escriu-lo a la papereta, deixa rodar la ruleta i veuràs als muppets improvisar les situacions més absurdes i inversemblants
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€   


 

Diumenge 29 de març a les 12.00h
Vermut Join in the Moorning 3 amb Dj Xuti,Joelius i Oriolet

Les matinals amb la millor selecció de música jamaicana arriben un altre cop al centre de la mà d'aquest trio de punxadiscs locals.
Entrada lliure

 




Diumenge 29 de març a les 18.00h
Concert amb Jaume Arnella presentant "les sabates d'en Jaume"

El conegut Romancer Jaume Arnella ens acosta als poemes de Josep Gual Lloberes (Badalona 1920 - 2005) que fou un poeta, escriptor i activista cultural badaloní. La seva obra reflecteix l'experiència del font durant la guerra civil, fou un dels supervivents d'aquesta lleva del biberó que, a disset anys, va rebre en carn pròpia els efectes de la guerra.
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada