dilluns, 1 de juny del 2015

PROGRAMACIÓ JUNY 2015


Divendres 5 de juny a les 20,30h
Pearson és un projecte que neix de la necessitat de fer cançons. De la necessitat d'exposar quina és la seva manera de veure i entendre la vida. Cinc músics amb un llarg recorregut a les seves esquenes, sumem en aquest projecte tota la seva experiència per tal de fer allò que més els agrada: tocar. Sense donar més importància a res més, Pearson parla a través de cançons.
Organitza: Bucbonera Records
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€


Dissabte 6 de juny a les 19.00h
Xerrada sobre la situació actual al Kurdistan a càrrec de Dara Zagros membre de KURDISCAT.
Entrada lliure






Diumenge 7 de juny a les 12.00h
Entrada Lliure

Dijous 11 de juny a les 20,30h
Concert amb DUOT
Acomiadem el cicle d'enguany amb Free jazz amb l'Albert Cirera - saxo + Ramon Prats - bateria = DUOT
+ info iiicicledejazzcentre.blogspot.com.es
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€


Dissabte 13 de juny a les 20,00h
L'associació 3 Cool Cats ens convida a donar la benvinguda a l'estiu amb una proposta refrescant amb “Los Twangs” una banda vinguda de Zaragoza que realitzaran un divertidissim espectacle de surf i frat rock amb molts anys d'experiència a les seves esquenes. Posteriorment tindrem la música a càrrec de 3 cool Cats.
+info www.facebook.com/threecool.cats.94
Organitza: 3 Cool Cats
Entrada socis 5€ simpatitzants 7€


Divendres 19 de juny a les 20,30h
Arrelades al rock, les cançons de Patch tenen arrels al blues, al soul, al folk americà i al pop. És, però, la seva actitut rock i sense concessions el que els apropa a una l’escena internacional. La música del grup barceloní s’emmarca en una escena molt més àmplia, que beu de les aigües del Mississipí; del Liverpool dels Beatles; dels penya-segats i muntanyes de l’Austràlia de Nick Cave; del París de Serge Gainsbourg, les autopistes urbanes del L.A. de Tom Waits, les planes ermes del Arizona de Giant Sand o els barris obrers del nord de Nacho Vegas. 
+info www.elspatch.com/
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€

Diumenge 15 de febrer a les 18.30h
Després de 3 anys de cinema al Centre ho volem celebrar amb The Artist. Al Hollywood del 1927, George Valentin (Jean Dujardin) és un actor famós mentre que Peppy Miller (Bérénic Bejo) és només una simple extra de pel·lícules. L'arribada del cinema sonor canviarà les seves vides. Ell, que anteriorment havia gaudit de popularitat, caurà en l'oblit, mentre que ella esdevindrà una autèntica estrella cinematogràfica. Les seves relacions personals també es veuran afectades per aquest intercanvi de fortunes.
Entrada lliure









Dijous 25 de juny a les 20,30h
Els alumnes de l'àrea de música moderna de l'escola de música Tot Música Ensenyament ens mostren el resultat del treball fet al llarg del curs en un format de concert, en diferents combos d'instruments. Podrem gaudir de les interpretacions d'alumnes de diferents edats i nivells, així com dels diversos estils de l'àmbit modern.
Organitza: Tot Música Ensenyament
 Entrada socis 1€ simpatitzants 2€


Divendres 26 de juny a les 20,30h
La cantant i compositora ens presentarà en directe el seu primer treball discogràfic "Soulove", marcat per la fusió del soul, pop i R&B. En aquest treball recopila algunes de les composicions que ha anat creat en aquests últims anys. Les seves cançons escrites en englès parlen de la vida, d'enfentar-se a un mateix, de l'autoestima, de l'amor, dels valors que envolten una vida plena de noves experiències i nous reptes.
+ info www.monicaguech.com
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€



Diumenge 27 de juny a les 18,30h
Una nit, en un bar, Ari Folman es reuneix amb un amic amb qui havia fet el servei militar i havien participat en la Guerra del Líban de 1982. L'amic li explica que té un malson recurrent en el qual el persegueixen 26 gossos. Els dos homes arriben a la conclusió que el somni té a veure amb la missió que Ari va realitzar quan formava part de l'exèrcit israelià durant la primera Guerra del Liban.
Entrada lliure


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada