dilluns, 28 de setembre del 2015

PROGRAMACIÓ OCTUBRE 2015


DISSABTE 3 D’OCTUBRE a les19.00h



El 2012 va iniciar un nou camí en la literatura, amb la seva primera novel·la, El viaje de Pau, que va autoeditar i autopublicar
i Con la vida a cuestas. També Memorias de Lázaro Hunter,  novel·la gràfica ambientada al Far West, il·lustrada per Fran Recacha.

Entrada lliure









DIUMENGE 4 D’OCTUBRE a les 19.30h


Tenim la sort de tornar a rebre la visita del gran cantautor basc Ruper Ordorika. Un concert excepcional amb una de les figures mes importants i reconegudes de l’escena musical d’ Euskal Herria.Tot un luxe tornar a gaudir d’ell en un format íntim al Cafè del Centre. Torna a Caldes després de tres anys, per presentar el seu nou disc ““Lurrean etzanda”. El músic basc torna amb la seva millor versió, on la sobrietat i l'emotivitat conviuen en perfecta sintonia per formar un conjunt de cançons que miren cap a la llum de la vida.

Entrada 7€ socis i 10€ simpatitzants




ESPECIAL FESTA MAJOR – ESPAI 150- PARC DE L’ESTACIÓ

Aquest any el Centre continua celebrant els 150 anys a la Festa Major de Caldes. 4 dies plens de festa i amor per totes bandes.

Participant d'aquesta festa contribuim a fer realitat un somni: la rehabilitació de l'edifici de l'Ateneu i el teatre, per a que puguem gaudir-ne totes les persones de Caldes (i més enllà). L'Ateneu és un lloc de trobada i acció social que es genera cada dia amb els esforços i les ganes de totes les persones que, voluntariament, destinem el nostre temps a relacionar-nos entre nosaltres, i crear espais de transformació social. Aquestes persones som gent com la PAH, la Guspira, el Rusc, l'Eixam, El concurs de Teatre i tants d'altres col.lectius, socis i amics que en formem part cada dia.

Per això, quan disfutem dels concerts d'aquest cartell, i consumim a les barres del parc de l'estació, felicitem-nos també perquè estem reconstruint junts i juntes l'espai de l'Ateneu, el Centre Democràtic i Progressista de Caldes, que vol ser i és casa de totes nosaltres. Aquesta Festa Major seguim escribint la història! T'esperem al Parc de l'estació.

Aquí va la programació sencera dels quatre dies al parc de l'estació de Caldes, us esperem!

DIVENDRES 9 D'OCTUBRE

00.00 h Pd TRIMENIDJ
Lloc: Barraca 150 del Parc de l'Estació

00.00 h CONCERT AMB AT VERSARIS + ZOO + Pd PAUSA
Lloc: Carpa del parc de l’Estació

DISSABTE 10 D'OCTUBRE

12.00 h VERMUT PD AMB JAMAICANS BEATS
Lloc: Barraca 150 del Parc de l’Estació

20.00 h CONCERT FOLK AMB KRISTEN GRAVES (USA)
Lloc: Barraca 150 del Parc de l'Estació

00.00 h Pd TRIMENIDJ
Lloc: Barraca 150 del Parc de l'Estació

00.00 h CONCERT AMB MONSTRES OF RÚMBIA + GERMÀ NEGRE + Pd ORIOLET
Festa grossa amb lo millor de cada casa. L'esclat de la Rúmbia Vallesana servit per fer-la ballar i recordar el futur que ens espera.
Lloc: carpa del parc de l’Estació

DIUMENGE 11 D'OCTUBRE

12.00 h CONCERT AMB LA COBLA CIUTAT DE LES ROSES
Lloc: Carpa del parc de l'Estació

14.00 h DINAR POPULAR AMB PEP SALSETES
Preu: tiquets anticipats 12 € a la barraca del Centre i al Cafè del Centre
Lloc: Carpa del parc de l'Estació

22.00 h CONCERT DE RAMPALION + GREEN VALEY + RAPSUSKLEY & FLOW FANTICS + Ninho delosrecaos Dj i Dj Seerch (Ruben i Sergi de la Pegatina)
Preu: anticipada al Cafè del Centre 10 € a guixeta 12 €
Lloc: Carpa del parc de l'Estació

DILLUNS 12 D'OCTUBRE

11.00 h ANIMACIÓ INFANTIL AMB JAUME BARRI
Lloc: Carpa del parc de l'Estació

12.00 h VERMUT JAM SWING AMB EL GRUP THE BLOODY FEET + DJ PEDRO SOPRANO DE THREE COOL CATS
Lloc: Barraca 150 del Parc de l'Estació

22.00 h CONCERT RAGE TO ANTONIO MACHINE+ HABEAS CORPUS + INSERSHOW
Lloc: Carpa del parc de l'Estació



Dissabte 17 d'octubre a les 20.00h

Concertde Capvuitada amb THE BIG JAMBOREE ( Rhythm & Blues/ Rock dels50)
The Big Jamboree és una banda que es dedica a interpretar Rhythm & Blues, Jump & Jive, Jump Blues i Rock'n Roll dels anys 50. El seu repertori compta amb composicions pròpies i arranjaments de la banda al costat de versions de temes dels anys 40 i 50 d'artistes tan importants com: Louis Prima, Big Joe Turner, Louis Jordan, Roy Brown, Wynonie Harrys etc ... El bon ambient que es respira a l'escenari en cada moment, fa que no només sigui un concert de música on predomina bàsicament el so, sinó un espectacle musical en què també aporten un cop interpretatiu de gràcia, com es feia en els anys 40 i 50s. D'aquí el seu nom: THE BIG JAMBOREE ("La gran festa").

Organitza: Three Cool Cats

Entrada: 8€ socis, 10€ simpatitzants



Diumenge 18 d'octubre




A les 18:00h Presentació del llibre “Història de l'Alguer”

Publicat durant el 2014, amb la presència de l'autor del llibre, l'historiador alguerès Marcel Farinelli. L'Alguer avui és un dels indrets turístics més populars de tot Sardenya, i una de les escasses ciutats costaneres que poden vantar d'haver estat fundades al llarg de la edat mitjana. L'illa ha estat caracteritzada per una relació complexa entre els seus habitants i el mar, i la majoria d'ells han preferit viure en les muntanyes de l'interior.










A les 20,00h Concert a càrrec de CLAUDIO GABRIEL SANNA (Música d'autor/L'Alguer)

Claudio Gabriel Sanna és una veu de referència de la cançó algueresa, líder de l’historic grup Càlic de l'Alguer. El dia 18 d'octubre ens presenta el seu nou treball “Altres paraules”, on hi podrem trobar una bona varietat de temàtiques: recerca d'un equilibri personal, d'una raó de vida, contes de gent comú, sensacions del dia, desencants de la nit, problemes socials i, com sempre, els amors satisfets, conlictuals, acabats, en curs..Entranyable i essencial, la música de Claudio Gabriel Sanna és indissociable de l’Alguer i és com la seva ciutat: única i original, popular i refinada, barreja secular de les cultures catalana, sarda i italiana.

Entrada: Socis 5€ simpatitzants 8 €

Org: El Centre, Ateneu Democràtic i Progressista





Divendres 23 d’Octubre a les 20.30h


El Toubab no és un artista qualsevol. I amb això no volem dir que sigui únic, no, deu haver alguns més com ell, però no son fàcils de trobar.

El seu ritme el marca la seva propia voluntat. No els diners, no la fama, ni la popularitat, niels mitjans… amb el temps ha entès que ell és músic i que l’únic que pot fer per sentir-se a gust amb si mateix és la musica. En el seu concert al Centre ens presentarà el seu últim disc “Viaje sin retorno”.

Entrada





Diumenge 25 d’octubre a les 18.30h


Entrada lliure

George, un escocès d'esperit rebel, que treballa com conductor d'autobús, coneix a Carla, una refugiada de Nicaragua acabada d'arribar a Glasgow. A Nicaragua (1987), es prepara l'enderrocament del govern sandinista.George decideix acompanyar-la a Nicaragua per afrontar-se a la dura realitat de la guerra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada