divendres, 30 d’octubre del 2015

PROGRAMACIÓ NOVEMBRE 2015

Divendres 6 de novembre a les 20,30h 
Pere Vilanova (Barcelona, 1988) ha publicat 4 discos, l’últim d’ells Les Tres Estacions un treball on repassa un viatge de 7 anys per Europa dividit en tres etapes, des del nord de Bèlgica fins a Barcelona passant per les valls d’Àneu al Pallars Sobirà. El disc ha estat produït per Dani Ferrer (Love of Lesbian). 
+info www.perevilanova.cat 
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€ 

Dissabte 7 de novembre a les 11.00h 
Les autores del conte son l’Anna Almécija i María José Sancho. Un projecte per fer difusió del greu i desconegut problema de la contaminació lumínica. El dia 7 ens explicaran el conte, ens parlaran de la contaminació lumínica i gaudirem d'activitats amb els infants i les seves famílies 
+info www.onetsandromeda.com 
Entrada lliure 



Dissabte 14 de novembre a les 20,00h 
Oferiran una acurada selecció de poesia i prosa íntima d’aquests dos grans poetes. Veurem com la seva obra se’ns torna transparent vista a través de les seves cartes. Els dos amics ens mostren la seva humanitat, la mateixa que els fa escriure poemes immortals i que també els fa patir pels diners que han d’arribar a final de mes. Organitza: Tast de lectures 
Entrada socis 1 € simpatitzants 3 


Diumenge 15 de novembre a les 12.00h 
El grup de punxadiscs Jamaican Beats ens tornen a portar la millor música Jamaicana al Centre. Ambient caribeny per encarar l’hivern.. 
Entrada lliure 




Diumenge 15 de novembre a les 18.30h 
Entrada lliure 






Divendres 20 de novembre a les 20,30h 
El músic de Roses, Ian Sala, ha delectat amb la seva obra a centenars d'espectadors a bars i sales de tota Catalunya. La seva posta en escena oscil·la entre la calma i l'eufòria constantment. Durant la trajectòria professional ha guanyat importants premis musicals, convertint-se actualment en un referent de l'escena musical de Catalunya. 
+info iansala.bandcamp.com 
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€ 

ACTE POSPOSAT Dissabte 21 de novembre a les 19,00h 
Karam és un jove marroquí al qual se li ha quedat petit el seu país, així que decideix viatjar a Espanya per tal de fer realitat els seus somnis. L'amor, les drogues i unes estranyes amistats es creuen en el seu camí de forma inesperada, fent que tot es precipiti amb els atemptats de l'11-M de 2004 a Madrid". 
Entrada lliure 





Diumenge 22 de novembre a les 18,00h 
Enguany fa 10 anys de la refundació del Centre Excursionista de Caldes de Montbui (CECMO), i volem celebrar-ho amb un acte social obert a tothom on hi haurà alguns parlaments, es passaran imatges de les activitats d’aquests deu anys i podrem intercanviar experiències i anècdotes mentre gaudim d’un petit refrigeri. 
Entrada lliure 


Dissabte 28 de novembre a les 20.30h 
Aquesta vegada els Three Cool Cats han convidat al grup Alice & The Wonders, una  banda amb l’ equilibri just entre passat i present. Neixen amb un ADN on hi ha alguna cosa de la música de cabaret de principis del segle passat, del swing dels 30 i 40, com del rhythm & blues dels 50 i 60. 
Organitza: 3CoolCats 
Entrada socis 5€ simpatitzants 7 

Diumenge 29 de novembre a les 11.00h 
I per què no? Uneix la màgia, el teatre i la improvisació per crear il·lusió, riures i sorpresa. El públic serà el gran protagonista, ja que en aquest espectacle s’aconsegueix una proximitat molt íntima. Un espectacle amb més de 400 representacions a la seva maleta. Actualment està en funció permanent al Teatreneu de Barcelona des del juny del 2014. 
Organitza: Anima Centre 
Entrada socis i nens 3 € simpatitzants 5 

Diumenge 29 de novembre a les 18,30h 
La novena companyia (9 Рота) es una pel·lícula rusa del 2005 dirigida per Fyodor Bondarchuk sobre la guerra soviètica a l'Afganistan. 
Entrada lliure 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada