dijous, 3 de desembre del 2015

Concert amb THE MISSING LEECH & NANDO CABALLERO Divendres 4 de desembre a les 20:30 h



Concert doble amb els protagonistes dels documentals de la productora calderina Plans Films: ‘This is the unfinished story of The Missing Leech (a film about something called Antifolk)’ i ‘RocanrolCor’. Maurici Ribera “The Missing Leech” és l’ambaixador de l’antifolk a casa nostra, promotor de l’escena musical autòctona ‘sotabosc’ i responsable del segell ‘DIY’ El Mamut Traçut. Ha girat per Europa, Estats Units, Nova Zelanda i Japó entre d’altres i serà el primer cop que actuarà a Caldes de Montbui.


Maurici Ribera “The Missing Leech” és l’ambaixador de l’antifolk a casa nostra, promotor de l’escena musical autòctona ‘sotabosc’ i responsable del segell ‘DIY’ El Mamut Traçut. Ha girat per Europa, Estats Units, Nova Zelanda i Japó entre d’altres i serà el primer cop que actuarà a Caldes de Montbui.


https://vimeo.com/107405955

Nando Caballero presenta i dirigeix des de 1996 el magazine musical independent “L’altra cara de la lluna” de La Xarxa. Apart de músic és DJ i el responsable del segell La Produktiva Records. Des de 2013 que va patir un infart i una delicada operació de cor fa comptats concerts així que serà una ocasió molt especial tenir-lo en directe a El Centre, Ateneu Democràtic i Progressista.


https://vimeo.com/133270859

Organitza: Plans Films

Entrada socis 3€ simpatitzants 5€

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada