dimecres, 3 d’agost del 2011

Acció directa sorpresa: Tast de tomàquets del Vallès

Tres taules gaudien ahir dimarts 2 d'agost al vespre del sopar que els hi oferíem els responsables de la cafeteria, l'espai social d'El Centre, quan una colla de pageses de l'altra banda de la Vall del Tenes van irrompre per sorpresa i sense avisar al nostre Ateneu. Armades amb una cistella de tomàquets de diverses varietats, així com amb patates petites acabades de collir tot just fa unes setmanes, van desplegar el seu arsenal per l'entarimat de l'espai social i van oferir una degustació a totes les persones que s'hi trobaven.
Van reivindicar l'acció - i es van quedar a tastar uns vins - les companyes del projecte agroecològic de La Kosturica, pageses ubicades al terme municipal de Canovelles que reivindiquen la terra com a mitjà de subsistència viable en el contexts de capitalisme salvatge d'avui, i la pagesia com un ofici al qual dedicar-s'hi de manera crítica, comunitària i diferent.
Aquestes són algunes de les coses que poden passar si vens a visitar-nos. Et podem sorprendre amb un concert de rock accelerat on la bateria no et deixi conversar plàcidament amb la teva acompanyant, o amb un senzill i directe tast de tomàquets vallesans. Mai se sap.
Aprofitem per explicar que l'espai social romandrà tancat des d'aquest dilluns dia 8 d'agost i fins al dia 17, tot i que s'està valorant la possibilitat de començar el mateix dia 17 amb el partit  del Barça-Madrid d'anada de la Supercopa de no sé on. Ja us n'assabentareu... bones vacances!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada