dimecres, 15 de febrer del 2012

Concert Disbauxa de Carnestoltes amb PULPOPOP

El grup PULPOPOP visita el Centre per oferir un concert disbauxa de carnestoltes, el proper divendres 17 de febrer a les 20.30h. L'estil de Pulpopop el podriem classificar com a Pop enèrgic, amarat amb tocs de reggae i soul, girs melòdics i fonètics amb deix gironí i lletres punyents i àcides de la vena a la tripa amb espurnes d'humor.



Han estat al Top 10 de vendes del FNAC durant setmanes i número 1 d'Scannerfm, l'emissora per internet més important de l'Estat.Guanyadors del Premi Joventut del Sona 9, com Manel o Els Amics de Les Arts, grups amb els que han compartit cartell, entre molts d’altres artistes de referencia.

Se'ls ha comparat amb Umpah-Pah, per la seva qualitat musical, forma de cantar i per haver conseguit un pop que s'escolta, es coreja i es balla, orientat a les festes Majors. 

Grup 2.0 i molt actiu a les xarxes socials -facebook, twitter, youtube-. Compten amb més de 3.000 amics al Facebook, havent tret el seu primer disc aquest setembre. Creen una imatge promocional única per a cadascun dels seus concerts i el promocionen com una actuació especial i diferent.Per a espais tancats i més propers, es converteixen en un sòlid power-trio (guitarra, trompeta, veu i teclats). 

 
+ info a

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada