dijous, 26 d’abril del 2012

Cicle Nòmades: “Veus des de l’exili i el refugi: dones colombianes a Espanya” i inauguració de l' exposició: “Defensors, el testimoni obstinat”


El proper diumenge 29 d'abril  a les 18.30h, torna el Cicle Nomàdes al Centre. Aquesta vegada Produccions Nomàdes conjuntament amb la secció local de d'Amnistia Internacional de Caldes, ens proposen una xerrada a càrrec de Betty Puerto, defensora dels Drets humans a Colòmbia. Actualment resideix a Catalunya a on continua la seva militància i activisme a favor dels Drets humans i de les dones víctimes de la violència. L’objectiu de la xerrada és incidir en la realitat de les dones que en el context del conflicte armat a Colòmbia, s’han exiliat i refugiat  a l’Estat espanyol per protegir les seves vides i les de les seves famílies, així com evidenciar les dificultats pel seu reconeixement i participació a la societat d’acollida.
 
La xerrada donarà pas a la inauguració de l’ exposició:  “Defensors, el testimoni obstinat”, de la fotògrafa Sofia Moro per Amnistia Internacional. Recorregut fotogràfic a  través de 30 històries de defensors i defensores de drets humans de tot el món.L’exposició es podrà veure fins el 13 de maig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada