dilluns, 7 de maig del 2012

Espectacle familiar amb la Cía Patawa el proper diumenge 13 de maig

 El Centre acollirà el proper diumenge 13 de maig a les 12.00h un altre espectacle familiar d'entrada lliure.La companyia-bebé Patawa ha acampat al bosc del petit follet Cagallufes i aquest està molt enfadat per la invasió del seu espai. Però de mica en mica el follet anirà coneixent als membres de la companyia i totes les seves cançons.

Veurem al Trapella-Tramolla que intentant preparar l’escenari en farà de les seves, que per això li diuen trapella. Veurem a la Patawera Primera que voldrà ensenyar algunes cançons al públic per tal que pugui participar a l’espectacle, i a la Ninotaire Dundaire que omplirà el bosc de petits objectes amb el seu guant màgic; i al final, la Conta-Canta-Contes ens explicarà d’on ve aquesta paraula tan especial: Patawa!.

Tot això amanit amb un grapat de cançons, molta música, i tot el sentit del humor que es pot trobar en mig d’un bosc.A tot això en Cagallufes ja els hi haurà agafat carinyo als de la companyia, i al final... bé, però no us explicarem pas el final, oi?.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada