dilluns, 2 de desembre del 2013

Presentació de l’exposició fotogràfica de Gerard Torruella i Roses EL MEU VIATGE A L’ÍNDIA el divendres 13 de desembre, a les 19.00h


Una càmera és una bona companya de viatge i al mateix temps una fidel llibreta de notes. Fa que la visió que tenim de les coses prenguin un matís artístic i per tant sensibilitza la nostra atenció.

L'Índia és un país culturalment tan llunyà al nostre i el nombre de turistes és tan ínfim, en comparació amb els més de 1.000 milions d’habitants, que l'expectació que es desperta és mútua. Tant la evidencia de ser observat com, la avidesa de veure-ho tot t’acompanyen durant tot el viatge.

Aquesta exposició és el resultat d'una selecció de les meves fotos del viatge i la seva pretensió és mostrar l'Índia tal com la vaig veure. A l'Índia sembla tot fotografiable. La captura del moment no és el més important, si més no es l'actitud i en el fons l'ànim del viatge-fotògraf: el aprendre, mostrar, admirar, seduir, perdurar, etc., tractant de capturar-lo amb la màxima bellesa o expressió.

Per viatjar per l'Índia s’ha d'anar lleuger d'equipatge, sobretot de prejudicis i escrúpols. Molts del seus habitants viuen en la pobresa, però l’orgull i la alegria per la vida es fa palesa en un país increïblement bell.

ESPAI  EXPRESSIONS
Exposició fotogràfica de Gerard Torruella i Roses
EL MEU VIATGE A L’ÍNDIA del 14 al 31 de desembre. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada