dimecres, 26 de febrer del 2014

PROGRAMACIÓ MARÇ 2014

Diumenge 2 de març, a les 11.00h
Aquest acte es fa per donar a conèixer els productors d’oli calderins, fer difusió d’aquesta activitat històrica a la nostra població, on hi van arribar a haver fins a 5 molins d’oli, i al mateix temps donar una empenta al reconeixement del tipus d’oliva Vera, autòctona de la comarca.
Organitza: Cooperativa de consum ecològic el Rusc
Entrada lliure


Diumenge 2 de febrer, a les 18.00h
 L’espectacle narra la història de cinc germans que es reuneixen a casa la seva mare malalta, després de molts anys sense veure’s, per celebrar l’aniversari d’aquesta. Però la realitat va molt més enllà, i és que alguns d’ells han decidit que el millor seria fer-li l’eutanàsia. Però els motius que els porten a prendre aquesta decisió no són gens clars.
Lloc: Stage
Entrada socis i TR3SC 4€ simpatitzants 8€ 


Divendres 7 de març, a les 20.30h
La proposta en directe de iagoalaiaga i els detectius salvatges reuneix tres músics al voltant d'unes composicions on la narració i la figura del joglar tenen un paper protagonista. L'exili neo-rural d'una generació que no es conforma amb estar perduda; l'obligació de connectar i estimar-nos a través de pantalles; personatges sobre-qualificats en amor a l'art que ja no volen treballar gratis; o la mala llet de la manera més salvatge de moure el cos són alguns dels temes que apareixen a “Notícies de Gurb”. Cançons per a ser cantades, inspirades en un univers literari ben personal i popular també. En un moment on tota proposta artística corre el risc de ser computada al capítol de despeses retallables, una poètica compromesa amb l'humor i la revolta. Dit a la nafra i ungüent remeier alhora.
+ info www.iagoalaiaga.cat
Entrada socis 3 € simpatitzants 5€ 


Dissabte 8 de març a les 20.00h
Concert de Diego García EL TWANGUERO (Blues – Rock) presentant el seu últimtreball "Argentina Songbook"
Guitarrista i compositor El Twanguero és un dels artistes més actius de l'Escena hispana. El seu estil Twang que l' ha fet conegut internacionalment pel seu so particular, que oscil·la entre guitarra espanyola, folk americà, flamenc i tango, i per el seu impecable domini del finger picking. Té tres discos editats Fins a la data (Octopus, Twanguero i The Brooklyn sessió). Ha tocat i Gravat Amb artistes com Andrés Calamaro,Santiago Auserón, Diego el Cigala, Juanes, Fito Páez, EnriqueBunbury, o Adriana Varela. A començaments del 2013 El Twanguero Comença la gira de pre - Estrena d'Argentina Songbooks a Sud-amèrica , Mèxic , i tota la costa Oest d'Estats units i Canadà .A l'abril 2013 es llança el disc de Romanç de la Lluna Tucumana de Diego El Cigala , on El Twanguero és co - protagonista i productor, i Comença una gira mundial Presentant el disc.Diego García ha estat nominat com a productor de " Romanç de la Lluna Tucumana " al Grammy Llatí 2013 en la categoria Millor àlbum.
Entrada socis 5 € simpatitzants 8€ 


Diumenge 9 de març, a les 13.00h
Whisper Songs és la targeta de presentació del saxofonista català Sergi Felipe acompanyat d’Hugo Astudillo, Alfred Artigas, Marc Cuevas i Oscar Doménech. El grup aporta nous elements que l'apropen a músiques més improvisades partint d'idees senzilles, aprofundint en el seu so personal i explorant noves possibilitats compositives i formals.
+ info iicicledejazzcentre.blogspot.com.es
Entrada socis 3 € simpatitzants 5€ 


Diumenge 9 de març, a les 18.00h
La trama de l’obra descriu les intrigues, les tràgiques passions amoroses i les pulsions sexuals reprimides en el triangle que formen la Maria Rosa, l’Andreu i en Marçal, tres peons errants que es coneixen en el treball de construcció d’una carretera.
Lloc: Stage
Entrada socis i TR3SC 4€ simpatitzants 8€ 

ACTIVITAT POSPOSADA AL 6 D'ABRIL
Diumenge 9 de març, a les 18.30h
Emilio Morenatti i Samuel Aranda són dos dels grans noms del fotoperiodisme actual.  La seva professió els ha portat a documentar el pols de la vida a diferents llocs del món, a viatjar contínuament seguint el rastre de conflictes i esdeveniments de la història contemporània.  A aquesta edició de Nòmades, la periodista Olga Ruiz, directora del programa de radio “El Extrarradio” establirà amb ells –i amb les seves fotografies- un diàleg per aprofundir en el seu ofici. 
Organitza: Produccions Nòmades
Entrada lliure

ACTIVITAT SUSPESA PER MOTIUS ALIENS A L'ENTITAT
Divendres 14 de març, a les 20.30h
En un paisatge idíl·lic, sempre hi ha un pal de la llum que esguerra la fotografia. En un plat de sopa deliciosa, hi ha un pèl del cuiner. En l’amor més sòlid, hi ha sempre aquella ombra de dubte que ens corseca. En un poema sublim, segur que hi sobra una síl·laba. La murga, de Montserrat Costas, és un llibre heterogeni. Hi ha humor, hi ha intel·ligència, hi ha crítica social, hi ha ironia, i per damunt de tot hi ha una poesia personalíssima que és el reflex (o més aviat la refracció) del temps i el lloc on s’ha gestat: la Barcelona dels anys dos mil.
Entrada lliure


Diumenge 16 de març, a les 13.00h
Una gran oportunitat de tornar a veure a la base rítmica de l'Esther Condal en format de trio. Aquesta vegada però, oferint un concert basat íntegrament en standars del jazz i fent un homenatge a músics com Oscar Pettiford, Ray Brown o Paul Chambers.
+ info iicicledejazzcentre.blogspot.com.es
Entrada socis 3 € simpatitzants 5€ 


Diumenge 16 de març, a les 18.00h
Una família benestant perd el patriarca i es disposa a celebrar el funeral. Aquest té lloc en la mansió senyorial del difunt. Només arribar el taüt, ja comencen les sorpreses que s’encadenen al llarg de l’obra de forma frenètica. Una comèdia surrealista amb humor sarcàstic que fa reflexionar que una mort no és sempre un acte tan dramàtic, quan els interessos de cada membre no tenen res a veure amb el fet luctuós.
Lloc: Stage
Entrada socis i TR3SC 4€ simpatitzants 8€ 


Diumenge 16 de març, a les 20.30h
Amb l'entrada contribuireu al projecte de portar un grup de músics irlandesos per participar a l'Escaldàrium, que enguany celebra el 20è aniversari.
Organitza: Comissió per l'Agermanament del Centre, Ateneu Democràtic i Progressista amb Derry (Irlanda del Nord).
Entrada socis 3 € simpatitzants 5 € 




Divendres 21 de març, a les 20.30h
El diner no té banderes, el diner no té senyor, el diner no canta himnes, el diner amb ell sol en té prou" ens diu Jordi Espinach al capdavant de Liannallull. Presenten el seu nou E.P.Les Putes Catalanes, sis cançons que ens parlen de recuperar el cel, la tribu i el rite, de rics vinguts a menys, de putes que saluden el diumenge al matí passejant del bracet de la dona i que per diners es posen el vestit que calgui, de vagabunds que caminen pel carrer i canten cançons a ple pulmó o de la necessitat d´escapar de tot el soroll una tarda de tardor, quan el mecànic penja la roba i els busos corren menys.
Organitza: Petit indie
+info liannallull.bandcamp.com
Entrada socis 3 € simpatitzants 5 € 


Dissabte 22 de març, a les 21.00h
“Sexes”, és una comèdia de parelles, de trios, de dones que volen ser mares, de gent solitària que vol tenir parella. En resum, de gent que dóna voltes i voltes a l’univers de la parella i de la sexualitat.
Lloc: Stage
Entrada socis i TR3SC 4€ simpatitzants 8€ 


Divendres 28 de març, a les 20.30h
La Yaima Orozco és una de les figures més importants de l'anomenada "novísima trova" a Cuba. Ens presenta el seu últim disc "Gracia", on trobarem algunes de les seves cançons vestides pels arranjaments del guitarrista Alfred Artigas.
Entrada socis 3 € simpatitzants 5€ 





Dissabte 29 de març a les 19.00h
SOM ENERGIA és una cooperativa sense ànim de lucre que reuneix a milers de persones amb el desig de canviar el model energètic actual i treballar junts per assolir un model 100% renovable.
A càrrec de Sebastià Ribes i Saioa Urquia
Organitza: El Rusc i l’Eixam cooperatives de consum ecològic
Entrada lliure


Diumenge 30 de març, a les 18.30h
Guanyador a l’Òscar 2014 al millor documental, la pel·lícula és un viatge impressionant al món i la feina, tant essencial com sovint poc reconeguda, dels coristes: increïbles talents condemnats a estar al servei de les estrelles. Històries dramàtiques, interpretacions de pell de gallina i testimonis de la talla de Bruce Springsteen, Mick Jagger o Sting comformen un retrat punyent d’una realitat propera, fascinant i desconeguda.
Entrada lliure

ESPAI EXPRESSIONS

Exposició “Radiografia d’un naufragi”, d’Àngels Rosés.
Pintures, dibuixos i vídeo - muntatges d’un viatge vital.

Fins el 16 de març.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada