dilluns, 31 de març del 2014

PROGRAMACIÓ ABRIL 2014

Dijous 3 d’abril, a les 20.00h
La Plataforma ciutadana de Caldes en Lluita, després d'un any del tancament de les urgències nocturnes al nostre CAP, segueix lluitant per mantenir i garantir el dret a una atenció mèdica de qualitat i pública. 
Us convidem a compartir opinions i a la projecció del documental de SiCOM "LA SALUT, EL NEGOCI DE LA VIDA"
Organitza: Caldes en Lluita
Entrada lliure

Divendres 4 d’abril, a les 20.30h
Quintet de Blanes que recull tota l’essència de les relacions, els paisatges i la quotidianitat en les seves cançons, uns temes que neixen despullats i que de mica en mica es van vestint amb uns sons i unes melodies molt properes al pop emocional i sentimental d’orientació britànica. La càlida veu de la seva cantant, Judith Clivillé, és una de les claus d’un grup que sedueix l’oient amb una proposta musical especial. Nu presenta el seu primer disc “Valents” un repertori de pop ideal per als matins de diumenge assolellats. Temes plens de sentiments i emocions de voluntat intemporal.
Organitza: Bucbonera Records
Entrada socis 3 € simpatitzants 5€ 

Dissabte 5 d’abril, a les 19.00h
Presentació a càrrec de l’autor Oriol Illa,  Ignasi Llorente prologuista del llibre, Joan Ramon Riera editor, Jaume Pieres president del Centre i Jordi Solé alcalde de Caldes de Montbui.
El llibre és una magnífica reflexió sobre aquelles idees que fan nosa als poderosos. Quines estratagemes usen per eludir la idea de progrés? o la idea de democràcia? 
La vida no és metàfora per a qui no és lliure. La vida no és líquida i el debat no és un sofisma per a qui aspira a millorar les seves condicions de vida i les de la seva gent.
Progrés, democràcia, llibertat, laïcitat o bé comú són conceptes prou coneguts però amenaçats per la postmodernitat que ho fa relatiu tot.
+ info a www.edicionselsllums.com
Entrada lliure

Dissabte 5 d’abril, a les 20.30h
El músic calderí SOLÉ gravarà al Centre el primer disc en directe de cançons populars i de taverna sobre Caldes que s'ha fet mai, i et proposa un concert-assaig per conèixer les cançons i preparar-te pel gran dia.
Tota la informació a www.solemusic.cat





Diumenge 6 d’abril, a les 18.30h
Emilio Morenatti i Samuel Aranda són dos dels grans noms del fotoperiodisme actual.  La seva professió els ha portat a documentar el pols de la vida a diferents llocs del món, a viatjar contínuament seguint el rastre de conflictes i esdeveniments de la història contemporània.  A aquesta edició de Nòmades, la periodista Olga Ruiz, directora del programa de radio “El Extrarradio” establirà amb ells –i amb les seves fotografies- un diàleg per aprofundir en el seu ofici. 
Organitza: Produccions Nòmades
Entrada lliure

Dimecres 9 d’abril, a les 19.00h
"L'estat del deute públic i a qui se li deu" Amb Iolanda Fresnillo, de l'Observatori del deute en la globalització. Dins les jornades "Independència per a què?". +info: www.quinaindependència.wordpress.com 
Entrada lliure


Dijous 10 d’abril, a les 19.30h
Alicia Misrahi es llicenciada en periodisme i escriptora. Actualment col·labora amb la revista “Que leer” i  “Adiós”. També escriu en el suplement de llibres de “La Vanguardia”, la revista “Teletodo” (suplement de televisió de El Periódico), “El observador” el Diari de Barcelona, Playboy i en la revista del “Círculo de Lectores”. Al centre ens vindrà a presentar el seu últim llibre “SE MALA EN LA CAMA”. Alicia en aquest llibre ens convida a alliberar-nos dels prejudicis per gaudir del sexe com mai. Ens han ensenyat a donar plaer als homes i a esperar que ells ens deixin satisfetes. Com si estigués malament buscar el propi plaer. “SE MALA EN LA CAMA” és una reivindicació del saludable egoisme de prendre el timó de la nostre vida sexual.
Entrada lliure

Dissabte 12 d’abril, a partir de les 18.00h
Cicle Veïns PAÍS VALENCIÀ
En la tercera edició del Cicle Veïns fem un petita immersió en la cultura del País Valencià.
18.00h Documental "Una llengua que camina" 
Durada aproximada del documental: 1 hora
20.30h Concert amb MIQUEL GIL i PEP BOTIFARRA, presentant NUS.
Entrada socis 10€ simpatitzants 13€ 




Diumenge 13 d’abril, a partir de les 18.00h

Acte I
Conferencia llengua, cantants i seducció per FRANK DUBÉ.
La conferència Llengua, cantants i seducció és una autocrítica molt constructiva però molt dura sobre la mentalitat que ha imperat i impera encara dins el món de la música cantada en català. L’absència gairebé absoluta de Glamour i Seducció dels nostres representants artístics ens aïlla com a poble del context humà Occidental en aquest camp i que de rebot, ens afecta a tots els catalans. Exposarà amb documentació i projecció de vídeos, l’estudi que ha realitzat després de treballar-hi molts anys.
Frank Dubé, Diplomat pel Conservatori Superior de Música del Liceu. Fou deixeble del compositor, pedagog i musicòleg Cristòfor Taltabull, fins la seva mort. Actual President de l’Associació d’Alumnes i Exalumnes del Conservatori del Liceu.

Acte II
Cicle de documental musical, amb "TO DE RE PER A MANDOLINA I CLARINET: LA HISTÒRIA DE L'ONA LAIETANA (1974-1978)" (Jordi Turtós i Àngel Leiro).
Produït per l'equip del programa Sputnik i estrenat al festival In-Edit 2011, el documental recorre la història d'una escena musical que, al voltant de la mítica sala Zeleste de Barcelona, va reunir artistes com Jaume Sisa, Iceberg, Orquestra Plateria, Companyia Elèctrica Dharma o Gato Pérez. La pel·lícula aplega músics moderns amb protagonistes de l'època per desvetllar l'essència i l'herència d'una època irrepetible de la música de casa nostra. (51 min)
Entrada lliure

Divendres 18 d’abril, a les 20.30h
Poesia i música en viu: Judit Ortiz recita poemes propis de dos llibres publicats per Arola Editors: Sobreàtic i Soterrani.. La Laia Centellas amb les mans al piano, vesteix l'escenari i marca el ritme del recital.
Entrada lliure




Dijous 24 d’abril, a les 19.00h
Jornades "INDEPENDÈNCIA PER A QUÈ?"
Sobre el model territorial: la proposta de la Federació de municipis. Amb Jordi Martí i Font, llibertari, militant de la CGT i de la CUP
Entrada lliure


Divendres 25 d’abril, a les 20.00h
Conferència relacionada amb la Segona República.
Entrada lliure





Dissabte 26 d’abril, a les 20.30h
L’estil de les seves composicions passen des del ragtime fins el tango, el rock, la bossa nova, el pas doble o la rumba… Amb lletres àcides al més pur Javier Krahe, la sornegueria de Carlos Cano, el misticisme de Jorge Drexler o la sensibilitat de Vinicius de Moraes. Els temps que corren donen molt per fer crítica social. La política, la corrupció o la banca en el seu punt de mira; sense demagògia, posant el dit a la nafra i això si, amb molt d’humor.
+info www.kikeubieto.com
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€ 


Diumenge 27 d’abril, a les 18.30h
Blue Jasmine és una comèdia dramàtica de 2013 dirigida per Woody Allen i protagonitzada per Cate Blanchett.

Entrada lliure

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada