dissabte, 31 de maig del 2014

PROGRAMACIÓ JUNY 2014


Divendres 6 de juny, a les 20.30h
Concert amb MUERDO (nova cançó d'autor)
Muerdo, alter-ego del cantant, compositor i poeta Paskual Kantero. Representant de la nova cançó d'autor, una cançó urbana i mestissa, 

MUERDO presenta ara el seu segon treball, un disc enregistrat a Barcelona sota la producció d'Amparo Sánchez i editat pel segell independent Kasba Music. A “Tocando Tierra” podem trobar lletres d'una gran contundència i profunditat humana i social, amb ritmes llatins i folkloristes però també urbans i moderns. Muerdo ha aconseguit ja en la seva curta carrera fer-se un lloc en el panorama musical espanyol, amb molts seguidors també a Amèrica Llatina.
+ info www.muerdoautor.com
Entrada socis 5€ simpatitzants 8€ 



Dimecres 11 de juny, a les 19,30h
1714 – 2014 Conferència l'evolució de la societat civil catalana a càrrec de Quim Torra Pla (advocat, editor i escriptor)
La conferència anirà encaminada a explicar els fets i l'història d'aquests 300 anys de del punt de vista de l'organització de la societat civil per poder introduir el naixement dels ateneus i del món ateístic i el que ha representat en els darrers 200 anys. 


 Lloc: Thermàlia  Lloc: Thermàlia 
 Organitza: El Centre i Thermàlia
Col·labora: Òmnium cultural
Entrada lliure




Divendres 13 de juny, a les 20.30h
Concert amb EILO (jazz bolero)
Després de meravellar el públic del Centre en dos ocasions, un altre cop Eilo (Ruben Fernández a la veu, Adrià Plana a la guitarra i Néstor Giménez al piano) tornen al Centre i aquest cop ens oferiran un concert on ens presentaran el seu nou disc "Entre el cielo y el mar", on han mostrat la seva visió dels boleros composats per María José García.
+ info www.myspace.com/eilotrio
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€



 

Dissabte 14 de juny, a les 20.00h
Concert amb KEN STRINGFELLOW (pop rock)
músic californià de rock alternatiu conegut com a guitarrista de grups de primera línia mundial com The Posies, R.E.M. o Lagwagon, visitarà el Centre per tal de presentar-nos un concert on ens farà un repas de la seva carrera en solitari.
+ info www.kenstringfellow.com
Entrada socis 7€ simpatitzants 10€



Diumenge 15 de juny, a les 18.30h
Cinema al centre amb RATATOUILLE de Brad Bird per a Dysney- Pixar. 2007.
Cinema per a petits i grans
Entrada lliure




 


Divendres 20 de juny a les 20.30h
Concert amb ROIGÉ (cançó d'autor)
Roigé és un dels alter egos de Roger Canals, i ara debuta en aquesta faceta més íntima i despullada, un llegat recent que ja porta moltes hores de laboratori. És un viatge iniciàtic, “els preliminars”, la “desfossilització de l’home pedra”. Els primers passos cap a un nord, no gaire llunyà, de presentar el seu primer disc.
+info www.unfildeveu.cat
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€



  

Dissabte 21 de juny a les 20.00h
COMBO'S 2014
Els alumnes de l'àrea de música moderna de l'escola de música Tot Música Ensenyament ens mostren el resultat del treball fet al llarg del curs en format de concert, en diferents combo's d'instruments. Podrem gaudir de les interpretacions d'alumnes de diferents edats i nivells, així com dels diversos estils de l'àmbit modern.
Entrada socis 1€ simpatitzants 2€ 



Dimecres 25 de juny, a les 19.30h
Xerrada E=m.c2, la Equació de la Vida per José Manuel Aguilera
José Manuel Aguilera es defineix com un matemàtic de la paraula. Les paraules son un instrument més i ens serveixen per definir i construir el nostre futur. Només amb raonament afirma que ha aconseguit treure una llei universal que es dedueix d´aquesta equació. Einstein va passar la segona part de la seva vida a la recerca de una equació única, l´equació del tot, però es va morir sense adonar-se de que ja l´havia trobat.
+ info www.teoriaunica.com
Entrada lliure 


Dissabte 28 de juny a les 21h
XI JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LES CIRERES.
Sopar concert amb Mercè i Imma (Cançons d'ara i de sempre).
Organitza: Ajuntament de Caldes i Thermalia. Oficina de Turisme.
Col·laboren: Escola de Música Joan Valls, el Centre Ateneu Democràtic i Progressista i el Cafè del Centre.


ESPAI EXPRESSIONS

Exposició de gravats sobre el número 12 del Tast de Lectures

El grup obert d'escriptura del Centre mensualment pública el “Tast de Lectures”, el número 12 és una edició especial amb diferents gravats realitzats per artistes del Taller d'Art Manolo Hugué. Tot el procés creatiu dels gravats és el fil conductor de l'exposició.

Organitza: Grup Obert d'Escriptura del Centre i Taller d'Art Manolo Hugué.

Entrada lliure

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada