dilluns, 30 de juny del 2014

PROGRAMACIÓ JULIOL - AGOST 2014

Divendres 4 de juliol, a les 20.30h
La recerca de sensacions i explicar històries són l’essència del nostre projecte. Ens agrada tocar, emocionar i emocionar-nos tocant, les nostres influencies són diverses i transversals, des d’Albert Pla, Joan Colomo, The New Raemon, José González o Sigur Rós, però buscant incansablement un so propi.
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€


Dissabte 5 de juliol, a les 20,00h
En un paisatge idíl·lic, sempre hi ha un pal de la llum que esguerra la fotografia. En un plat de sopa deliciosa, hi ha un pèl del cuiner. En l’amor més sòlid, hi ha sempre aquella ombra de dubte que ens corseca. En un poema sublim, segur que hi sobra una síl·laba. La murga, de Montserrat Costas, és un llibre heterogeni. Hi ha humor, hi ha intel·ligència, hi ha crítica social, hi ha ironia, i per damunt de tot hi ha una poesia personalíssima que és el reflex (o més aviat la refracció) del temps i el lloc on s’ha gestat: la Barcelona dels anys dos mil.
Entrada lliure



Diumenge 6 de juliol
115 són els dies que va durar la batalla més decisiva de la Guerra Civil, la mes sagnant i irracional de la nostra història contemporània,i que va tocar a moltes famílies catalanes d'una manera o altra, tant als coetanis que encara viuen i recorden com van patir en pròpia pell aquell drama, com les generacions posteriors. Tots hem tingut un avi, un pare o un oncle que va lluitar o morir a la batalla de l'Ebre, molts d'ells de la lleva del biberó. La ruta dins els escenaris de la Batalla de l’Ebre permet conèixer i palpar aquell passat. Tornar a creuar l’Ebre, i no per batalles inútils,sinó per entendre moltes preguntes sense respostes. Passejar pel poble derruït de Corbera, entrar a les trinxeres, conèixer la fossa comú de Les Camposines...entre altres espais, ens permeten apropar-nos a un passat i convertir-lo en un homenatge per a tots aquells que hi van deixar la vida.
Inscripcions al Cafè del Centre fins el 2 de Juliol
Preus: 21 € socis 26 € simpatitzants


Diumenge 13 de juliol, a les 18.30h
Entrada lliure











Dijous 17 de juliol, a les 20,30h
Un cop més Petit Indie ens porta en la seva visita anual al Centre a Pascuala Ilabaca y Fauna. La seva música arrelada en el folklore Xilè i en l'estela filosòfica i romàntica de la gran cantautora xilena Violeta Parra. Es fusiona amb els ritmes càlids del sur amb pinzellades del millor rock psicodèlic en alguns instants. De ben segur que ens faran ballar i gaudir d'un esdeveniment musical que s'ha convertit en un clàssic dels vespres nit del Centre. No us perdeu l'ocasió de conèixer les noves cançons del seu nou àlbum “Me saco el sombrero”. Si no has vist la Pascuala al Centre, ja estas badant!
Organitza: Petit Indie
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€


Divendres 18 de juliol, a les 20.30h
Una visió fresca d’alguns temes propis i alguns standards, des de la sensualitat vers l’intimitat, d’aquest trio de vells coneguts.
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€





Diumenge 20 de juliol, a les 19,00h
Presentaciódel llibre deToni Albà "SER o NO SER CATALANS"
De forma brillant, irònica i impecable, Toni Albà parteix del famós monòleg shakespearià Ser o no ser, per desentranyar les raons, evidentíssimes, per les quals Catalunya hauria d'esdevenir un estat lliure.
Un llibre necessari, divertit i rigorós.
Organitza: CaldesSíSí
Entrada lliure








Divendres 25 de juliol a les 20,30h
Alquimia és un grup Calderí de Pop/Rock independent format per la Laia Mercè (teclista i segones veus), Nahuel Giménez (guitarrista), Sebastià Rubio (bateria) y David Baquero (cantant i baixista).Des d’abril de 2013, centraren el seu treball en la composició de temes propis i en guanyar un so
compacte, per així gravar la seva primera demo entre setembre i octubre d’aquell mateix any. Els títolsinclosos van ser “Frente Al Tiempo”, “Es Lo Que Hay”, “Oscuridad” i “Más Allá”, tots auto gravats i auto editats amb els mitjans que disposaven. Guanyadors del 1r Concurs de Grups Musicals dels Castellers de la Sagrada Família, amb el premi de tocar a l’octubre per més de 2000 persones i amb un grup català de renom. Actualment Alquimia segueix ampliant el seu repertori i buscant nous matisos a cada instrument a la vegada que realitzen més concerts per a donar-se a conèixer.
Entrada socis 1€ simpatitzants 3€


Divendres 8 d’agost a les 20.30h
Des de Sevilla ens visiten María Ruiz Faro (poeta) i Daniel Mata (cantautor) i s'uneixen per enllaçar poemes i cançons en aquesta proposta escènica. Una intervenció delicada i dedicada a organismes necessitats de versos i músiques. Ens parlen i canten de temes com els amors impossibles, la mala reputació o el camí de la vida.
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada