dilluns, 3 de novembre del 2014

PROGRAMACIÓ NOVEMBRE 2014


Programació novembre 2014

Divendres 7 de novembre a les 20.30h
Concertamb DANIEL HIGIÉNICO i presentació de la seva novel·la “El paseoinfinito”
El músic, actor i compositor Daniel Higiénico presentarà amb un concert la seva primera novel·la. El paseo infinito podria considerar-se una novel·la còmica, o fantàstica, o d’aventures, o de misteri. Ens trobem davant d’una obra poc convencional, tant en la seva forma com en el seu contingut, original i enginyosa. Fins i tot la presentació serà peculiar. L’autor ens oferirà un concert acústic en solitari, un variat repertori de cançons amb què intentarà explicar-nos de què tracta la seva novel·la, una novel·la convertida en un joc al qual Daniel Higiénico ens convida a jugar.
+info www.danielhigienico.com
Entrada socis 5€ simpatitzants 8€


Dijous 13 de novembre a les 19,30h
Fill adoptiu de Palau-Sòlita I Plegamans, es presenta el recitador internacional Xavier Panadès I Blas. Catalunya es quedà petita I s’ha desenvolupat artística I professionalment a Anglaterra els últims divuit anys. Després de pelar-se els colzes pelats, va fer-se un lloc als escenaris d’Anglaterra, donant suport a conegudes bandes com Chumbawamba i Rory Macleod.
De fet ha estat el Pioner de la internacionalització de la música catalana. Al 2007 al programa Loops va fer una crida als músics catalans deixar els Països Catalans I tocar l’exterior. Des d’aleshores hi ha hagut gires Europees dels principals grups de la música en català.
Profundament influenciat per la cultura anglo-saxona, cantautors Catalans dels 60-70 com Pau Riba, I les filosofies orientals, en Xavier es presenta com un artista profundament intuïtiu. Misteriós, dramàtic, e imprevisible són les seves obres, I eruptives les seves actuacions; on la seva intensitat alhora el destrueix, I alhora el fa renàixer posteriorment com l’au Fènix en una nova mutació artística. Quantes vides li queden per recórrer? Qui los sa?"
+info www.myspace.com/xpanades
Entrada lliure

Divendres 14 de novembre a les 20.30h
El compositor i vocalista de Sant Feliu de Codines torna a visitar el Centre. El seu repertori és una
combinació musical que agrupa una base flamenca amb matisos de jazz i
influències de rock i blues. Tangos, bulerías, tientos, sevillanes i temes interpretats en català, on es reflecteix la possibilitat de combinar el soniquete amb la lliure interpretació lingüística.
+ info myspace.com/juanmanuelgaleas
Entrada socis 3 € simpatitzants 5€ 


Diumenge 16 de novembre a les 18,30h
L’escriptor Joan Serra i Malla, un dels editors del llibre diu que: en aquests escrits literaris Ramón Gaspar porta la seva veu més enllà de les fronteres de la narració convencional. En “Sueño en una Pesadilla” explora l'escriptura oral a través de contes, articles, pensaments i altres relats que articulen amb tints tragicòmics i irònics la quotidianitat amb la reflexió profunda.
La presentació serà a càrrec dels editors del llibre i el mateix autor
Entrada lliure





Divendres 21 de novembre a les 20,30h
La música de Bridges es passeja per paisatges cinematogràfics a càmera lenta amb la llibertat pròpia de les músiques improvisades. Un concepte musical tranquil, pausat, ben matisat, on menys és més: menys notes, més silencis i més temps per assaborir-ho...
Organitza: Petit Indie
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€


Diumenge 23 de novembre a les 18,30h
El periodista del New York Times Sydney Schanberg viatja per la Cambodja en guerra amb Dith Pran, ciutadà autòcton que el guiarà pel país i amb qui viurà la caiguda del govern en mans dels khemrs Rojos, el 1975. Pel·lícula dirigida per Roland Joffé, que el 1985 va ser premiada amb tres Oscars per millor actor secundari, millor fotografia i millor muntatge.
Entrada lliure





Diumenge 30 de novembre a les 18.30h
Ambientada en Los Angeles, en el futur proper, la pel·lícula mostra a Theodore Twombly, un home estrany que viu escrivint commovedores cartes als altres. Després d’acabar una llarga relació, amb el cor trencat, se sent intrigat per un nou i avançat sistema operatiu, el que promet ser una entitat intuïtiva amb cada usuari. Després d’inicialitzar-ho, Theodore queda encantat de conèixer la «Samantha», una brillant veu femenina que és perspicaç, sensible i divertida. Mentre els desitjos i les necessitats de tots dos creixen, la seva amistat es transforma en una relació d’amor.
Entrada lliure







Espai Expresions

Exposició de l'Observatori d'Espais Escènics “cartografies teatrals i teatres en risc”
L'exposició vol mostrar una part de la feina feta per l'Observatori, aquella que aborda l'estudi del lloc del teatre a Catalunya. Una cartografia que cerca vincular la relació del teatre i els teatres amb el territori i la ciutat, l'arquitectura i l'espai escènic.
Fins el 9 de novembre del 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada