dilluns, 3 de novembre del 2014

Recital Poètic amb XAVIER PANADÈS (The Catalan) i amics vallesans, dijous 13 de novembre a les 19,30h



Fill adoptiu de Palau-Sòlita I Plegamans, es presenta el recitador internacional Xavier Panadès I Blas. Catalunya es quedà petita I s’ha desenvolupat artística I professionalment a Anglaterra els últims divuit anys. Després de pelar-se els colzes pelats, va fer-se un lloc als escenaris d’Anglaterra, donant suport a conegudes bandes com Chumbawamba i Rory Macleod.

De fet ha estat el Pioner de la internacionalització de la música catalana. Al 2007 al programa Loops va fer una crida als músics catalans deixar els Països Catalans I tocar l’exterior. Des d’aleshores hi ha hagut gires Europees dels principals grups de la música en català.

Profundament influenciat per la cultura anglo-saxona, cantautors Catalans dels 60-70 com Pau Riba, I les filosofies orientals, en Xavier es presenta com un artista profundament intuïtiu. Misteriós, dramàtic, e imprevisible són les seves obres, I eruptives les seves actuacions; on la seva intensitat alhora el destrueix, I alhora el fa renàixer posteriorment com l’au Fènix en una nova mutació artística. Quantes vides li queden per recórrer? Qui los sa?"

+info www.myspace.com/xpanades

Entrada lliure

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada