diumenge, 29 de març del 2015

PROGRAMACIÓ ABRIL 2015


Dijous 9 d'abril a les 20,30h
III CICLE DE JAZZ DEL CENTRE
Diana Palau i Joel Moreno fa temps que actuen demostrant una gran complicitat dalt de l’escenari. Han presentat el seu espectacle a les principals sales del país oferint una visió molt personal del Jazz i fent de la improvisació l’eix central de la seva proposta.
+info www.iiicicledejazzcentre.blogspot.com.es
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€


Divendres 10 d'abril a les 20,30h
Xavi Alías es presenta amb “la set de la balena” on canta amb extrema sensibilitat i emoció sobre temes quotidians des d'una perspectiva fantàstica on empra el seu imaginari ple d´animals humanitzats, monstres interiors que prenen forma i persones que no troben el seu lloc i no paren de buscar-se. Lletres amb gran càrrega poètica i dosis d'ironia, ficció i referències literàries.
+info
www.xavialias.com
Organitza: Petit Indie
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€


Dissabte 11 d'abril a les 20.00h
Flamingo Tours és una banda de rock n 'roll arrelada en la tradició més salvatge de la música popular i que respira aromes diversos i profunds .. rhythm n'blues d'exotisme cavernós i la trobada de cinc músics- 5 sabors- cinc animals provinents de bandes com els Mambo Jambo, Muchachito, Bunbury i amb la increïble veu i posada en escena de Myriam Swanson.
Organitza: Three Cool Cats
Entrada socis 5 € simpatitzants 7€


Diumenge 12 d'abril a les 11,30h
"La República dels Contes" és un espectacle infantil per a tots els públics. Per endinsar-nos en l'art d'explicar històries, utilitzen el teatre d'objectes, el clown i la joglaria.
Entrada socis i nens/nenes 3€ simpatitzants 5€








Diumenge 12 d'abril a les 18.00h
6 al Cercle és un col·lectiu que aplega pintors vallesans no professionals, formats a l'Acadèmia de Belles Arts de Sabadell. El grup el componen en Raul Burillo, Alejandro Castro, Eulàlia Comas, Carmen Delgado, Pilar Gaià, Xavier Masip i Adriano Velasco. Amb estils pictòrics diferents ens presentaran una exposició sobre el paisatge rural i urbà de Caldes de Montbui.
Organitza: Espai Expressions
Entrada lliure


Divendres 17 d'abril a les 20,30h
VerdCel  treballa la Cançó de manera única, barreja de manera natural influències modernes amb arrels mediterrànies. Amb 15 anys als escenaris, més de 10 anys des de la primera publicació. La proposta d'Alfons Olmo en les seues diferents formacions presenta un espectacle que supera la singularitat de les cançons, un concert multidisciplinar amb força i sentiment, on la música i la interpretació convergeixen per convertir els seus directes en un esdeveniment perfectament equilibrat, amb la comunicació i la interacció amb el públic com pedres angulars. Al Centre ens presentaran el seu treball d’homentatge a Ovidi Montllor, cançons dels discs enregistrat a la Bucbonera record de Caldes “Argilaga” i del seu darrer treball enregistrat en directe “'Òrbites. Poetes i cançons'.
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€


                                                                                                                                                                                                   Diumenge 19 d’abril a les 12.00h
Entrada lliure



Diumenge 19 d’abril a les 18.30h
Titta, un nen molt entremaliat, s'escapa sovint del galliner familiar per anar a vagarejar pels carrers i descobrir el món. Troba tota mena de gent: un venedor ambulant mitòman, un acordionista cec, una estanquera de pit acollidor, una religiosa nana, etc.
Entrada lliure






Dilluns 20 d’abril a les 19.30h
ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS DEL CENTRE, ATENEU DEMOCRÀTIC I PROGRESSISTA
Només per socis i sòcies. 
 

Divendres 24 d'abril a les 20,30h
"Copa Lotus és una jove banda de Vilanova i la Geltrú (Barcelona), i el seu nom està inspirat en les postres d'un restaurant del casc antic. Són propers, honestos, i llaminers. És impossible fer-ne un retrat robot perquè juguen a una confusió divertida entre pop britànic, rock, folk... i una constant aclucada d'ull a l'oest americà. En el seu concert al Centre ens presentaran el seu últim disc.
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€





Dissabte 25 d'abril a les 19.30h
¿Qui hauria pogut augurar que l’Avel·lí, tan agosarat i tan impulsiu, seria l’amic de l’ànima d’en Pere, tan tímid i tan introvertit? Doncs ho van ser. Des de la infància fins a la vellesa. I qui podria dir més coses de l’un, sinó l’altre? Per això hem demanat a Tísner que ens acompanyi en aquesta aventura d’endinsar-nos en l’univers de Pere Calders.
Entrada lliure
Org. Tast de Lectures

Diumenge 26 d'abril a les 18,30h
La pel·lícula descriu un banquer que es converteix en executiu en cap d'una gran entitat bancària. Només per molestar la junta de directors del banc comença a prendre el control unilateral de la societat, a acomiadar molts dels empleats i a fer un tracte corrupte amb el cap d'un fons de cobertura estatunidenc.
Entrada lliure






ESPAI EXPRESSIONS

Exposició “CARNAVALES ANDINOS” de Rodrigo Villalón.
El Centre inaugura l’exposició “Carnavales Andinos” del fotògraf xilè Rodrigo Villalón. Del 21 de de març al 07 d’abril es mostrarà una trentena d’imatges en blanc i negre a través de les quals l’artista convida a l’espectador a fer un viatge íntim i personal per una de les festivitats més distintives del territori xilè-andí.

Exposició VISIONS DE CALDES per 6 el Cercle
del 12 d'abril al 17 de maig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada