divendres, 3 de juliol del 2015

PROGRAMACIÓ JULIOL 2015

Dissabte 4 de juliol a les 19.00h
Per als qui diguin "un altre llibre de cuina", s'equivoquen, aquesta publicació vol ser diferent. La majoria s'escriuen davant l'ordinador, però aquesta ha sorgit d'entrevistes fetes a persones generoses dels seus coneixements, de la majoria de poblacions vallesanes. Els vallesans, formats amb aquesta barreja de tradicions, productes, paisatge i cuina, fan que la comarca, en temes d'alimentació, sigui una de les capdavanteres de Catalunya. La presentació anirà a càrrec del autor del llibre, l'estimat Pep Salsetes.
Organitza: Cooperativa de Consum ecològic EL RUSC i el Centre
Entrada lliure





Diumenge 12 de juliol a les 12.30h
Entrada Lliure








Divendres 17 de juliol a les 20,30h
"bla bla Black" són un quintet (veu, hammond, guitarra, baix i bateria) format a Sentmenat a principis de novembre de 2011. L'Alba Pérez (veu), Joan Andreu Reyes (hammond i veus), Toni González (guitarra) Carles Rambla (baix i veus) i Quim Fernández (bateria i veus). Un repertori on es recuperen algunes cares B del soul, garage, el funky i el mood jazz dels 60 i 70, i versions del propi grup d'altres clàssics del gènere. No us podeu perdre els temes propis que van incorporant en cada actuació.
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€

Diumenge 19 de juliol a les 18.30h
És l'última pel·lícula del director Stanley Kubrick, abans de la seva mort en 1999. Va ser ben rebuda pels crítics cinematogràfics i, pel seu alt contingut sexual, la seva productora, Warner Bros, va decidir censurar algunes escenes per classificar-la R-Rated als Estats Units i Canadà.
Entrada lliure












Dissabte 25 de juliol a les 20,30h
J Boys neix de les ganes de tocar de 6 alumnes de l'Escola Municipal de Música de Santa Perpètua de Mogoda.  Després de tocar al carrer com a primera presa de contacte, ara volen donar a coneixer la seva música dins de locals populars destinats a l'intercanvi popular. Amb versions de temes mítics com The Blues Brothers, Cantina Band i fins hi tot Tom Jones donen una resposta divertida i animada a la gent que s'acosta a escoltar-los.
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€



Diumenge 26 de juliol a les 18,30h
El cineasta Avi Lewis i la guionista Naomi Klein pretenen amb un documental remoure la consciència de les classes mitjanes davant la mundialització. Per això han realitzat La toma que tracta el fenomen de l 'ocupació de fàbriques pels treballadors.
Entrada lliure









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada