dimarts, 1 de setembre del 2015

Programació setembre 2015

Programació setembre 2015 

Dissabte 12 de setembre a les 20.00h 
El grup calderí Greenfield presenta un tast del seu primer disc, "Ombres Negres" gravat aquest últim any. Juntament amb temes propis anteriors al nou disc i amb versions de grups com Radiohead, Muse o U2 creen un directe amb un so treballat i una bona posada en escena que segur no us deixarà indiferents. 
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€ 






Diumenge 13 de setembre a les 18,30h 
El cineasta Avi Lewis i la guionista Naomi Klein pretenen amb un documental remoure la consciència de les classes mitjanes davant la mundialització. Per això han realitzat La toma que tracta el fenomen de l 'ocupació de fàbriques pels treballadors 
Entrada lliure 



Divendres 18 de setembre a les 19.30h 
Aquesta mostra recull els retrats d'alguns dels artistes mes emblemàtics de l'art modern. 
L'exposició estarà a la sala d'expressions fins el 25 d'octubre. 
Entrada Lliure 
Lloc: Sala Expressions del Centre 







Dissabte 19 de setembre a les 20,00h 
El grup calderí Glass Onion tornaran a apropar la música dels Beatles al Centre durant la seva breu gira calderina de finals d'estiu. Serà un concert especial en que el grup farà el mateix repertori que els Beatles fa cinquanta anys al concert que van fer a la Monumental. 
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€ 


Diumenge 20 de setembre a les 18.30h 
Cinema al centre amb VOSE 
Entrada lliure 


Divendres 25 e setembre a les 21,00h 
Mitjançant la complicitat de cuiners i músics, en aquest cas, els cuiners del Cafè del Centre i alumnes de la primera promoció, ara fa 40 anys, de l'escola de música Joan Valls de Caldes de Montbui ens presentaran 8 temes musicals i 8 plats, on cada tema es veurà representat en format culinari.    
Organitza: Escola municipal de música Joan Valls i Cooperativa Cafè del Centre.  
Menú i entrades anticipades al Cafè del Centre 



Dissabte 26 de setembre a les 20.00h 
Un altre concert organitzat pels incombustibles Three Cool Cats,The Ratkellers és un combo format per experimentats i sempre actius músics de l'escena barcelonina com són Marc Argenter (guitarra), Xavier Fernández (baix i cors), Joan Codina (bateria), amb els Confidents; Javier Goti (guitarra i cors) i el calderí Manolo Navarro (cantant i harmonicista) dels Canary Sect. Aquesta banda recorda les imaginatives maneres d'uns entregats Kaisers o uns Beatles en la seva primera època d'Hamburg de 1962.  
Organitza: Three Cool Cats 
Preu: 3€ socis, 5 simpatitzants 


Diumenge 27 de setembre a les 18,00h 
Des de l’inici de la segona Intifada, l’ocupació israeliana als Territoris Ocupats s’ha caracteritzat per un precari equilibri entre la violència espectacular i la suspesa.” 
La cua del monstre, Ariella Azoulay i Adi Ophir. 
A partir de la projecció de Jerusalem ID, del col.lectiu Mapasonor, parlarem dels creuaments entre els diferents tipus de violència de l’ocupació israeliana que es viu a Jerusalem i als Territoris Ocupats, amb Mireia Gallardo,  activista i consultora en temes de gènere i drets humans, resident a Palestina (del 48) i l’artista visual Domènec.  
Organitza: Produccions Nòmades 
Entrada Lliure

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada