dijous, 3 de desembre de 2015

PROGRAMACIÓ DESEMBRE 2015


Divendres 4 de desembre a les 20:30 h
Concert doble amb els protagonistes dels documentals de la productora calderina Plans Films: ‘This is the unfinished story of The Missing Leech (a film about something called Antifolk)’ i ‘RocanrolCor’. Maurici Ribera “The Missing Leech” és l’ambaixador de l’antifolk a casa nostra, promotor de l’escena musical autòctona ‘sotabosc’ i responsable del segell ‘DIY’ El Mamut Traçut. Ha girat per Europa, Estats Units, Nova Zelanda i Japó entre d’altres i serà el primer cop que actuarà a Caldes de Montbui.
Organitza: Plans Films 
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€
Divendres 4 de desembre a les 20.30h
Desprès de l’èxit que Cece Giannotti va aconseguir recentment amb el sentit tribut
a JJ Cale, el compositor italo-canadenc va sentir la imperiosa necessitat de
continuar creixent fora d’un procés creatiu exclusivament individual, i on el diàlegs
compositius donessin sentit a un projecte on Francesc Chaparro fos l’altra part
indissoluble dins l’ampli context que engloba Après Minuit.
+info www.apresminuit.cat www.cecegiannotti.com
Entrada socis 5€ simpatitzants 8€Dissabte 12 de desembre a les 19,00h
Karam és un jove marroquí al qual se li ha quedat petit el seu país, així que decideix viatjar a Espanya per tal de fer realitat els seus somnis. Granada és el punt de partida d'un llarg i atrafegat viatge. El negoci familiar del tràfic de cannabis li permet aconseguir diners ràpid en el continent europeu amb què complir els seus objectius. Però l'amor, les drogues i unes estranyes amistats es creuen en el seu camí de forma inesperada, fent que tot es precipiti amb els atemptats de l'11-M de 2004 a Madrid".
Entrada lliure

Diumenge 13 de desembre a les 19,00h
Torna el TURROPOP desprès d'uns anys de descans, festival de nadales versionades per a músics/grups Calderins/nes amb la col·laboració puntual d'un/a músic foraster, i ho fem al "Centre" Ateneu Democràtic i Progressista, que ha acollit la iniciativa que el grup ABSENTA varem començar l'any 2009. Aquest any comencem un nou cicle amb un nou format i amb un sentiment SOLIDARI en el desenvolupament de projectes humanitaris. Nou format: Deixem el carrer i ens traslladem a l'interior de la sala-cafè del Centre. L'ateneu a recollit la iniciativa i passarà a ser un acte més de la seva programació, fet que agraïm.
Entrada amb taquilla inversa (la recaudació serà destinada al banc d'aliments de Caldes de Montbui).


Dissabte 19 de desembre a les 20,00h
Després del fantàstic disc amb la Original Orquesta del Taller de Músics, que tancava trilogia discogràfica d’Achilifunk el 2011, el projecte dirigit i coordinat per Txarly Brown, il·lustrador, dissenyador, DJ i ànima aquest col·lectiu, ens presenta Robot Caló, un nou disc sota el paraigüa d’Achilifunk Sound System. Amb la companyia de Sam Mosketón, veu i guitarra, Lalo López de la Fundación Tony Manero a la guitarra elèctrica, Jack Chakataga, fill del mític Johnny ‘Chipen’ Tarradellas als teclats, i ‘Rambo’, un dels millors percussionistes europeus. Amb el mateix Txarly Brown a les bases, Achilifunk Sound System es recrea i ofereix un espectacle didàctic i dirigit a tots els públics, però especialment als fans de la rumba i del funk. Achilifunk Sound System és un bon exemple de la fusió entre la rumba, el reggae i el funk.
Entrada socis 5€ simpatitzants 8€


Diumenge 20 de desembre a les 12.00h
Entrada Lliure

Diumenge 20 de desembre a les 19.00h
És un espectacle de Pau Riba i De Mortimers on es canten nadales musicalment adaptades als temps que corren i es conta una història que no se sap ben bé si va passar fa 2.000 anys o bé succeirà d’ací a 2.000 més, o si fins i tot està passant ara mateix! Podríem dir-ne folk del segle xxi, perquè no és una restauració més o menys arqueològica d’unes cançons, sinó que respecta l’essència de la cultura popular, que és viva, i per tant, mutant, i sempre es (re)presenta d’una manera diferent. Com que és un espectacle enquadrat en un període molt concret, cada any, completat ja un cicle, pega un estiró per incorporar els últims esdeveniments de l’actualitat. Si comptem des de l’estrena (per presentar el llibre-disc il·lustrat) aquesta serà la catorzena mutació, però en realitat l’origen ja es remunta a l’any 1984 i a l’espectacle Nadal Halley de Pau Riba i Toti Soler.
Entrada socis 10€ simpatitzants 12€


Dijous 24 de desembre a les 23,30h
Entrada lliure
Divendres 11 de desembre a les 20,30h
Diumenge 27 de desembre a les 18,30h
La pel·lícula narra la vida de la família Kerner, de l'Alemanya de l'est. La història comença a l'estiu del 1978, quan el pare fuig a l'oest i deixa la seva dona Christiane i els seus dos fills Alexander i Ariane a la RDA. Christiane no s'interessa gaire per la política però, després d'unes depressions fortes, comença a identificar-s'hi.
Entrada lliure

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada