dijous, 1 de desembre del 2011

Absenta presenta al Centre el seu Disc EP "Algun dia"

ABSENTA, la banda de folk-rock que als anys 80 va fer sonar les seves cançons per els escenaris del vallès, ha tornat. La banda formada per , Toni Corderas (Veu ), començar com a cantautor,  i va ser component entre d’altres de bandes com  “La Coral Còsmica”, i  a editat dos discs, sota el nom artístic d’”Abel Morata”. L’Isma Perez (Guitarres)  conjuntament amb el Jordi Bellavista (Baix),i Jose de Carmen Macau (Percussions), varen formar diferents  bandes de fusió i pop-rock al costat de músics com Josep Salvador (In-fusion), David Mengual i Marti Ventura (D-Colegas), Jordi Pegenaute (Mala Memòria)....
Jose de Carmen Macau, ha format part i ha col·laborat en la gravació de diversos discos de diferents formacions com “Luis Robisco Group”, “Els Convidats”, “Miqui Puig” entre d’altres., i per la seva banda Tomàs Robisco (Guitarres) ha estan component de grups com “Quarts” o “Fedora” i actualment és enginyer de so al seu estudi la “BucboneraRecords”. Ferran Saló (Violí) ha acompanyar a músics com “Jaume Sisa”, component de “La Coral Còsmica” i mestre de violí i viola en diverses escoles del vallès.
Emprenem un altre cop junts, una nova aventura musical.
.
Actualment estem promocionant l’EP “Algun dia”, gravat als estudis “La Bucbonera Records” durant la primavera de l’any 2011, amb la producció musical de Luis Robisco i editat per la discogràfica “Temps Record”.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada