divendres, 28 de novembre del 2014

PROGRAMACIÓ DESEMBRE 2014



Dissabte 6 de desembre a les 19,00h
Presentació del documental BON COP DE FALÇ la història de l'himne
Bon cop de falç. La història de l’himne és el documental que Clack, Grup Enderrock i L’Avenç
han coproduït junt amb Televisió de Catalunya i La Xarxa de Comunicació Local i que narra la història de l’himne nacional de Catalunya, “Els segadors”, des del seu origen en una cançó popular fins a esdevenir himne oficial de Catalunya el 1993. El documental està basat en el llibre Els segadors. De cançó eròtica a himne nacional publicat per L’Avenç el 2011 i obra de Jaume Ayats, musicòleg i director del Museu de la Música de Barcelona. En la presentació hi haurà el director del documental acompanyat d'alguns productors del documental.
+info www.elssegadors.tv
Entrada lliure



Diumenge 7 de desembre a les 12,00h
L'associació Cool3cats aterra al Centre amb una selecció musical a càrrec de D.J. Pedro Soprano (R'N'R, Swing, Jump & Jive i R&B), també podrem gaudir d'una exhibició de ball Lindy Hop a càrrec de l'Escola Swing Vallès.
Organitza: Cool3Cats Association
Entrada lliure







Dimats 9 de desembre a les 19,30h
En el pròleg del llibre escrit pel jutge Santiago Vidal ens descriu el llibre en tres frases : “un dels dèficits més preocupants de l’allau d’informació que els ciutadans rebem sobre l’actualitat política i econòmica és l’absència d’un treball previ d’investigació solvent. En aquest sentit, la present obra recull un treball de recopilació i síntesi admirable ». I afegeix: «No hi ha dubte que aquest llibre, que emergeix com un guèiser i posa negre sobre blanc la nostra recent història de corruptes i corruptors, ajuda a avançar en tan noble objectiu». Rafa Burgos (Santa Coloma de Gramenet, 1972) va estudiar Història a la UAB i Periodisme a la UPF. Ha col·laborat a La Vanguardia, RNE i Enciclopèdia Catalana. Ha publicat també Cervantes en Barcelona. Guía de la ciudad vista por don Quijote (2013). També es projectarà el tràiler documental “Corrupció: l’organisme nociu” d’Albert Sanfeliu.
+info www.rafaburgos.com
Entrada lliure


Divendres 12 de desembre a les 20,30h
Els “Beatles mataronins” així es tal com es comença anomenar en diferents mitjans de comunicació a aquesta banda emergent de la que en sentirem molt a parlar. La formació esta  composta per George Agustí i Roger Palomer, dos joves músics i compositors residents a Mataró el Maresme. Les seves composicions són vives, fresques, plenes d'energia i sempre tenen alguna cosa a explicar. La joventut dels seus components fa encara més sorprenent la complexitat i qualitat dels seus temes, amb elaborades harmonies i desplegament melòdic. En les seves cançons, agradables, s'intueix que saben el que fan. En el seu concert al Centre ens presentaran el seu primer treball “Pay and Pity”.
+info myspace.com/jarpsound/music/songs
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€


Diumenge 14 de desembre a les 18,30h
Syriana tracta sobre la influència de la industria petroliera, a través dels destins creuats d'un agent de la CIA (George Clooney), un expert en recursos energètics (Matt Damon), un mandatari (Jeffrey Wright), i un jove obrer pakistanès sense feina en un emirat del Golf Pèrsic.
Entrada lliure







Divendres 19 de desembre a les 20,30h
Concert amb TOMEU PENYA presentant el seu nou disc “Enamorant-nos”
 En Tomeu Penya músic carismàtic on els hagi, ens visita al Centre per tal de presentar el seu treball “Enamorant-nos” un recull de cançons que el mateix Tomeu Penya ha seleccionat dels seus discos editats des de l’any 1995 fins ara. Són un total de vint temes que inclouen una cançó enregistrada especialment per al recopilatori ,"T’estim més ara". Enamorant-nos presenta el Tomeu més romàntic i més proper, en lletres plenes de records i de moments que l'artista vol transmetre amb complicitat i sinceritat.
Entrada socis 14€ simpatitzants 16€


Diumenge 21 de desembre a les 18.30h
Quan Jack Skellington, el Senyor d'Halloween, descobreix el Nadal, queda enamorat i i decideix millorar-ho. No obstant això, la seva visió de la festivitat és totalment contrària a l'esperit nadalenc. Els seus plans inclouen el segrest de Santa Claus i la introducció de canvis bastant macabres. Només la seva núvia Sally és conscient de l'error que està cometent.
Entrada lliure






Dissabte 27 de desembre a les 20,30h
Aquest grup de Mollerussa realitzen un pop íntim, entre el pop i el folk amb un toc de música feta a casa i en petit format. Declarats el passat 2013 per Jordi Basté en el seu programa El Món a Rac1 com un dels grups més prometedors de l'escena catalana, Wednesday Lips ens presenten aquest 2014 el seu tercer treball d'estudi "Season III: How to be awake until dawn".
+info www.wednesdaylips.com
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€


Diumenge 28 de desembre a les 19,00h
Pau Riba puja a l'escenari amb De Mortimers per a presentar el treball,Jisàs de Netzerit o capítol zero de la guerra de les galàxies. L'espectacle intercala narracions amb nadales i planteja una història paral·lela entre la vida de Jisàs i l'essència de "La Guerra de les Galàxies"... sense deixar de banda una mirada irònica i humorística sobre la societat actual. Acompanya l’espectacle el grup de rocker-clowns De Mortimers, que utilitza com a instruments joguines, objectes d'us quotidià i aparells inventats.
Organitza: Ajuntament de Caldes i el Centre
Entrada socis 5€ simpatitzants 8€






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada