dilluns, 29 de desembre de 2014

Concert amb PANTALEÓ (Pop) Divendres 30 de gener a les 20,30h


Pantaleó era el nom d'un personatge dels carrers de l’antic Sant Cugat. I ara són l'autor i els intèrprets d'aquestes cançons els qui en prenen el nom per salvar d'entre les escletxes dels seus records més llunyans i recents alguna cosa emocionant d’explicar.

Després de la dissolució de la seva darrera i única banda d'indie pop ( The city's last noise), l'estiu 2013 l'autor començà a gravar un recull de cançons de caràcter biogràfic que serviren perquè gent del seu entorn musical s'interessés pel seu projecte i engegués com a grup a final d'any. Actualment formen Pantaleó cinc músics amb seu a Terrassa provinents d'estils musicals heterogenis units dins d'una mateixa formació clàssica de rock (bateria, baix elelèctric, guitarra elèctrica, teclats i guitarra rítmica i veu). També n'hi ha que són multi-instrumentistes i que, alguna vegada, doten algun dels arranjaments amb altres colors. Com ja s'avisa a la cançó "coherent", cada composició va de la mà d'una musicalitat i un caràcter propis, la qual cosa les fa independents i divers i sentit el repertori, gràcies a l'únic llaç que les vincula, la poesia.

Aquesta, sí, subjecte a les vivències de l’autor. Pantaleó ha compartit i comparteix músics amb bandes o artistes del panorama musical català com ara Estupida Erikah, Marina Babyface, Residual Gurus, Illa Carolina o Lula Cohen entre d’altres. Aquest any 2014 han estat seleccionats per tocar a la Fira de Música al Carrer de Vilaseca (FIM), el concurs de bandes Bala Perduda i ha obtingut el premi joventut del sona 9. Tot això i l’interès que ha despertat en la crítica, ha fet d’embut perfecte per finalitzar el seu any amb un inevitable primer disc de debut enregistrat a la Bucbonera Records (Tomàs Robisco) que és provable que vegi la llum la primavera d’aquest any 2015.
 + info www.pantaleo.bandcamp.com/
Organitza: Bucbonera Records
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada