dilluns, 23 de desembre del 2013

PROGRAMACIÓ GENER 2014

"bla bla Black" són un quintet (veu, hammond, guitarra, baix i bateria) format a Sentmenat a principis de novembre de 2011. L'Alba Pérez (veu), Joan Andreu Reyes (hammond i veus), Toni González (guitarra) Carles Rambla (baix i veus) i Quim Fernández (bateria i veus). Un repertori on es recuperen algunes cares B del soul, garage, el funky i el mood jazz dels 60 i 70, i versions del propi grup d'altres clàssics del gènere. No us podeu perdre els temes propis que van incorporant en cada actuació.
+info www.facebook.com/pages/bla-bla-Black
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€ 

Cece Giannotti, veu i guitarra, acompanyat dels músics Francesc Chaparro a la percussió, Matias Miguez  al baix i Raul del Moral a la guitarra, ens ofereix un repertori amb cançons dels seus últims treballs "Pivot Point" i "Escape", un espectacle que ens porta del pop-rock al blues i al jazz. Un recorregut intimista i personal a través de les seves composicions interpretades en anglès, francès, italià i alguna immersió al català convidant-nos a viatjar en el temps.
Entrada socis 3 €, simpatitzants 5 €

Trio amb els músics Txema Riera a l’orge hammond, Francesc “Xicu” Adroher guitarra i Ramon Prats a la bateria amb un repertori de Wes Montgomery, Herbie Hancock, estàndards de jazz i temes propis. Toquen setmanalment al Sunset de Girona i acaben d'editar un CD de tribut al disc “Takin' Off “de Herbie Hancock. 
Entrada socis 3 €, simpatitzants 5 €


El diumenge, 12 de gener. 18.30h
Cicle de Documental Musical, amb "Classic Albums: Screamadelica" (2011). Dirigit per George Scott.

Amb l'àlbum seminal "Screamadelica" (1991) Primal Scream va definir una generació. La barreja de rock'n'roll, dance, dub, gospel va capturar l'esperit del moment dels primers 90 i tant el so com la imatge del disc es van convertir en símbols quintaessencials de l'era de l'acid house. El documental de George Scott explica com es va fer aquest disc llegendari.
Entrada lliure

Presentació del llibre “Una estrella al rebost” i el projecte de l'editorial “Agua de Mayo”. En el acte es realitzarà un col·loqui on estaran presents Valle Casado editor, Agustín Guerrero autor del text  i Maria D. Arrayás il·lustradora, que ens parlaran del procés creatiu i de com una idea pren forma fins mostrar-se a tothom amb cos i ànima. Al final de l’acte i en l’espai EXPRESIONS s'exposaran les il·lustracions originals del llibre.
Entrada lliure

El quartet mataroní de grallers Els Laietans és la darrera sensació del folk català. Guanyador de la passada edició del Concurs Sons, entre els objectius bàsics del grup hi ha la gran revalorització del so del seu instrument de capçalera. Per això arrangen èxits de Shakira, Lady Gaga o Beyoncé –i també d’Antònia Font– en clau grallera. Un dels quatre membres del grup, Pol Ducable, explica: “Sempre hem volgut fer que la gralla connectés amb altres instruments i fer-ne pedagogia”. Van publicar el seu primer àlbum, Festa Major (EDR Discos, 2013), que es distribuí en la revista Enderrock de novembre.
Entrada socis 3 €, simpatitzants 5 €


Presentació del vídeoclip "Jo també vull jugar", de Solé el diumenge, 19 de gener, 13h
El músic calderí presentarà el quart i últim single i vídeoclip del seu disc de debut, "Em perdono". "Jo també vull jugar" es va gravar al novembre a l'escola El Calderí amb uns protagonistes molt especials que seran els convidats d'honor a la presentació.
Entrada lliure


Entrada lliure








És el moment de plantejar-nos si hem d'anar més enllà, de caminar per una altra econòmia que ve de lluny i és la millor eina de transformació. El fet cooperatiu, en el sector de les finances aporta valors, qualitat i democràcia en la gestió dels recursos de la ciutadania i entitats. Sobre casos pràctics de gestió cooperativa dels diners, podrem fer-nos una idea per a crear, possiblement, nous paradigmes per a esmorteïr allò que ens ofega. Hem d'aprendre a deixar de ser espectadors per a passar a ser actors.
Organitza:Coop70 i Centre
Lloc: Local social Coop70
Entrada lliure



The Crab Apples és un grup de Santa Eulàlia de Ronçana format per tres noies i un noi d’entre 16 i 19 anys. Carla Gimeno a la veu, Laia Martí al baix, Laia Alsina a la guitarra i Mauro Cavallaro a la bateria ens presentaran en directe cançons pròpies d’estil pop, tenen molt de talent i enguany han estat finalistes del concurs sona’9 .
Entrada socis 3 €, simpatitzants 5 €


Presentació TACA'M 26, Concurs de teatre amateur de Caldes de Montbui, el diumenge 26 a les 12.00h

Al llarg de les pròximes setmanes, els incondicionals del Taca’m es retrobaran amb grups ja veterans al concurs, com els Nyoca de l'Ametlla del Vallès, amb Hem de purgar el tete, o la companyia Qullonaka de Terrassa, amb Sota la manta, i R.I.P de la Kamama de Calafell. El clàssic del teatre català l'aportarà Pierrot Teatre de Centelles amb Maria Rosa d'Àngel Guimerà. Per últim, tancarà la temporada Teatrendeu de Sant Andreu de la Barca, amb l'obraSexes de Xavier Bertran.

La Celeste, el Jaume i el Jorge, tres músics molt actius i inquiets del panorama jazzístic de casa nostra, es troben per interpretar cançons i standards que els han enamorat. La instrumentació i sonoritat del grup no us deixarà indiferents.
Entrada socis 3 €, simpatitzants 5 €

“La història de la productora de cinema que va filmar el que va passar durant la Guerra Civil Espanyola i que Franco ocultà.” ESBORRAT PEL FEIXISME vol contribuir a recuperar la memòria audiovisual que el franquisme no va deixar que formés part de la nostra consciència col·lectiva. Imatges que la majoria de la societat no ha vist mai i que mostren exactament el que va passar durant la Guerra Civil Espanyola. Els co-directors del documental, explicaran en que consisteix el projecte, el procés d'investigació, visualitzarem els primers minuts del muntatge i les maneres de col·laborar per sumar-se a aquest projecte col·laboratiu.
Entrada lliure



Dimecres 29 de gener, a les 19.00h
Tornem a parlar d'història amb l'Assumpta Montellà sobre el Seté Camió

Assumpta Montellà, l’autora de La maternitat d’Elna, ens descobreix en aquest apassionant llibre d’investigació, El setè camió, la història dels tresors que l’agònica República de Negrín va intentar salvar de la desfeta. A través del mite del setè camió, barreja de llegenda i realitat, que encara avui continua viu a la memòria dels empordanesos.

Natàlia Miró do Nascimento neix a Barcelona, de pare català i mare brasilera, ha viscut des de petita la riquesa musical dels dos continents. Al Centre ens presentarà el projecte NAMINA on proposa un repertori que consta en la seva majoria de cançons pròpies en català, portuguès i anglès, però on també hi tenen cabuda versions de diferents gèneres en d'altres llengües. Aquest repertori ha introduït recentment una altre de les seves passions, la poesia, tant musicada com recitada. El denominador comú de tant eclecticisme és la interpretació, on s'estableix un diàleg íntim i despullat amb el públic.
+info soundcloud.com/naminanmn/sets/namina
Entrada socis 3 €, simpatitzants 5 €


ESPAI  EXPRESSIONS

Exposició de les il·lustracions originals del llibre UNA ESTRELLA AL REBOST de la il·lustradora Maria D. Arrayás del 17 al 31 de gener.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada