dilluns, 2 de desembre del 2013

PROGRAMACIÓ DESEMBRE 2013


Quan el gener del 2011, i després de quinze anys d'activitat, Els Convidats s'acomiadaven del seu públic, dos dels seus components, el Jordi Ribot i l'Àfrica Pérez, ja van exposar la seva intenció d'iniciar una nova aventura musical. D'aquelles ganes de continuar ha nascut aquest nou grup: Abrília.
+info www.grupabrilia.com
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€ 

Aquesta exposició és el resultat d’una selecció de fotografies de viatge on l’autor pretén mostrar l’Índia segons la seva experiència. La captura del moment no és el més important sinó l’actitud i  l’estat d’ànim en que viatger fotògraf ho percep i necessita  aprendre, admirar, seduir, mostrar i fer perdurar. Tot això sempre buscant la màxima bellesa o expressió.  
Entrada lliure

En temps en què les circumstàncies obliguen al caliu de la distància curta, el títol d’una de les primeres i més emblemàtiques cançons gravades per Toti Soler serveix al cantant i acordionista Carles Belda per definir l’esperit d’una nova banda: Petita Festa. Ho defineix així: “No cal gaire res per ser feliç, i la festa, grossa o petita, es fa cos a cos: vallesans profunds remenem el repertori dels diatònics del país bellugant els malucs per encomanarvos-ho”. Un recital proper en clau ‘tavernícola’ –és a dir, de taverna–, sense sonorització, a pèl i en format festiu.
Entrada socis 5 €, simpatitzants 8 €

Entrada lliure






Verd i Blau és pop i és jazz, és música i paraules a parts iguals. El nou disc Tocar l’horitzó conté deu cançons que despullen més que mai l’essència musical i conceptual del grup. Dels deu temes vuit són cançons originals i, seguint la línia del primer disc (Un fràgil corall) també conté dues revisions molt atrevides de cançons d’artistes pop-folk americans que són, en aquesta ocasió, Ben Harper i The Wood Brothers. Una d’aquestes versions suposa l’estrena d’Adrià Plana com a compositor a Verd i Blau. La resta de composicions són d’en Vic Moliner.
Entrada socis 3 €, simpatitzants 5 €


DEPEDRO és el projecte musical del músic i guitarrista  Jairo Zavala. Anteriorment va escriure i tocar cançons per altres, inclosos Amparanoia, Los Coronas i de treballar com a guitarrista de gira pel grup Calexico. També va ser líder i fundador de "La Vaca Azul" i "3000 Hombres", els dos grups amb renom en l’escena espanyola del Rock i el Blues. DEPEDRO ens oferirà un concert íntim al Centre on ens presentarà el seu últim treball La increíble historia de un hombre bueno.
+info www.depedro.net
Entrada socis 10 €, simpatitzants 13 €
Entrades anticipades al Cafè del Centre i per Internet. Aforament limitat. 

El grup Aspriu ha nascut l'any de la celebració del centenari del naixement de Salvador Espriu, per "AQUELLES CASUALITATS DE LA VIDA", com ells diuen. Dos dels seus integrants, el Sergi Ambròs i el Jaume Giménez - veu i guitarra acústica-, són de Santa Eulàlia, i la Júlia Carrasco -violoncel-, és de la Roca.Des del cor del Vallès, Aspriu ha aconseguit donar aires festius i mediterranis als versos sovint "aspres" del poeta d'Arenys. Així s'afegeixen al conjunt d'activitats de redescoberta i divulgació del llegat del poeta.
Entrada lliure

ESPAI  EXPRESSIONS

Exposició fotogràfica de Gerard Torruella i Roses

EL MEU VIATGE A L’ÍNDIA del 14 al 31 de desembre. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada